Gastcollectioneurs

Samen met onze bezoekers de collectie interessant en actueel houden, dat is ons doel! Daarom werkt de NOBB sinds 2022 samen met gastcollectioneurs. Zij helpen ons bij het uitlichten van parels uit onze collectie en het aanschaffen van nieuwe, inspirerende boeken. Zo blijven onze kasten gevuld met boeken voor én door bezoekers.

Ook interesse om gastcollectioneur te worden?
Neem dan contact op met Irma van der Meij.


Benieuwd naar de collecties van onze gastcollectioneurs? Bekijk ze hieronder.

Ik ben Azucena

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Azucena uit Oss heeft een collectie samengesteld rondom het thema vrouwengezondheid.

Naar collectie

Wij zijn Daniëlle en Henk

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Daniëlle en Henk hebben een collectie samengesteld rondom het thema armoede.

Naar collectie

Ik ben Luka

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Luka uit Vinkel heeft een collectie samengesteld rondom het thema lichamelijke beperking.

Naar collectie

Ik ben Kees

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Kees uit Alphen heeft een collectie samengesteld rondom het thema geloven en religie.

Naar collectie

Ik ben Naïm

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Naïm uit Nistelrode heeft een collectie samengesteld rondom het thema LHBTIQ+.

Naar collectie

Ik ben Zakiya

In Ik ben! spreken we met gastcollectioneurs die te maken hebben met discriminatie en uitsluiting. Zakiya uit Oss heeft een collectie samengesteld rondom de thema's afkomst en vluchten.

Naar collectie

Boekhopper Saraï

Saraï, beter bekend als Boekhopper op Instagram. Daarnaast schrijft zij blogs over alles wat met lezen te maken heeft

Naar collectie