Printen in de Bibliotheek

Printen vanaf mobiel, tablet en computer

Iedereen kan tegen betaling printen bij de Bibliotheek, lid of geen lid. Je kan vanaf jouw mobiel, tablet of computer een printopdracht uploaden in een persoonlijke, beveiligde omgeving. Met dezelfde inloggegevens log je bij de Bibliotheek op de printer in om te printen. Veilig, want jouw print komt er pas uit als je zelf inlogt bij de printer.

Aan de slag!

1. Upload je bestand(en)

Vanaf jouw mobiel, tablet of computer kun je een printopdracht klaarzetten door het gewenste bestand in https://bibliotheeknobb.easyaccountplus.nl te uploaden. Let op: je moet eerst de printer selecteren en daarna kun je uploaden.

Voor leden:
Als je lid bent kun je daar inloggen met jouw persoonlijke inloggegevens van de Bibliotheek. Als je de combinatie pasnummer en wachtwoord gebruikt, kun je later met je pas inloggen op de printer. Gebruik je de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord, dan heb je ook deze gegevens nodig om in te loggen op de printer.

Voor niet-leden:
Ben je geen lid, dan dien je eerst een account aan te maken. Dit kan via de betaalautomaat in de Bibliotheek. Je ontvangt dan een ticket met inloggegevens.

Je bestand blijft een week bewaard in jouw cloud van Easyaccount Plus.

Upload je bestanden

2. Zet saldo op pas of ticket

Aan printen en kopiĆ«ren zitten kosten verbonden. Check hier de tarieven (pdf). 

Voor leden: 
Zet saldo op je ledenpas via Inloggen op onze website www.nobb.nl. Dit doe je via het winkelmandje bij Details FinanciĆ«le Posten. 

Je kan ook bij de betaalzuil van de Bibliotheek met je pinpas geld op je ledenpas storten (opwaarderen).

Waardeer je saldo op via ideal

Voor niet-leden:
Bij de betaalzuil in de Bibliotheek kun je met je pinpas saldo op een ticket zetten. Als je nog geen inloggegevens hebt, maak je eerst op deze betaalzuil een account aan. Je ontvangt dan ook een ticket met je inloggegevens. Deze kun je een volgende keer ook gebruiken.


Let op:
Het tegoed blijft 6 maanden geldig. 


3. Print je bestand in de bieb

Binnen een week dien je de door jou geuploade document(en) bij jouw bibliotheekvestiging te komen uitprinten. 

Om te printen log je met je inloggegevens in (zie stap 2) op de printer of het kopieerapparaat van jouw bibliotheekvestiging.

Selecteer vervolgens de bestanden die je wilt printen en klik op OK. 

Hulp nodig?
In onderstaande handleiding leggen we alles nog eens stap voor stap uit, ondersteund met printscreens en beeldmateriaal.

Ook onze bibliotheekmedewerkers helpen je graag verder.

 

Download de handleiding