Colofon & Copyright

Colofon

Deze bibliotheeksite is in maart 2021 van start gegaan. De website is ontwikkeld door de Koninklijke Bibliotheek op basis van Website as a Service (WaaS) in nauwe samenwerking met medewerkers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Het contentmanagementsysteem (CMS), de vormgeving en functionaliteit zijn landelijk geregeld. De inhoud bepaalt de Bibliotheek zelf.

De vormgeving is gebaseerd op de landelijke huisstijl voor Openbare Bibliotheken en wordt in 2024 vernieuwd. De website maakt deel uit van de landelijke widgetstore voor Openbare Bibliotheken en heeft koppelingen met de activiteiten- en educatieshop Olifantenpaadje en het basisbestand G!DS.

Websites op basis van WaaS modules zijn toegankelijk op mobiele apparaten en voldoen technisch aan de webrichtlijnen 2.0. 

Copyright

Op de internetpagina’s van deze website rusten auteursrechten die toebehoren aan de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). De teksten van deze website mogen alleen overgenomen worden met bronvermelding.

Op het beeldmateriaal (foto’s, afbeeldingen et cetera) rusten meestal auteursrechten die door de NOBB verkregen zijn voor publicatie op hun eigen website(s).

Voor het overnemen van dit beeldmateriaal dien je te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.

De webredactie van de NOBB maakt voor beeldmateriaal volgens de geldende voorwaarden ook gebruik van de volgende bronnen:
Freepik:  www.freepik.com/home
Pixabay: https://pixabay.com/nl/
Pexels: https://www.pexels.com/nl-nl/
Unsplash: https://unsplash.com/terms
Landelijke huisstijl bibliotheken
Eigen huisfotograaf