Publicroam

In de Noord Oost Brabantse Bibliotheken

Wifi nodig? Veilig online toegang met Publicroam

In de Bibliotheken in de gemeenten Bernheze, Maashorst, Meierijstad en Oss kunnen alle bezoekers gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam ‘Publicroam’. Daarnaast blijft ook het huidige openbare wifi-netwerk beschikbaar in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken. In Boerdonk, Keldonk, Zijtaart, Reek en Odiliapeel is alleen het openbare wifi-netwerk aanwezig.

Over Publicroam

Veilig
Gratis wifi op openbare locaties en in de openbare ruimte is niet altijd even veilig. Ook moeten gebruikers vaak bepaalde voorwaarden accepteren over het gebruik van hun data om toegang te krijgen tot internet. Met het wifi-netwerk Publicroam krijg je gemakkelijk en veilig toegang tot internet en wordt ieders privacy gewaarborgd.

Account
Voor Publicroam maak je eenmalig een account aan. Daarna ga je overal automatisch en veilig online op alle locaties in Nederland waar dit wifi-netwerk beschikbaar is, waaronder de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Hieronder kun je in drie talen stap voor stap lezen hoe je eenmalig moet inloggen.

Zo maak je een account aan

Open de flyer hieronder - verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Oekraïens - en lees hoe je een Publicroam account aanmaakt en vervolgens de beveiligde internetverbinding kunt gebruiken. 

Het makkelijkste is via de app Publicroam, dan verbind je meteen. Je kunt ook een account aanvragen via de website www.publicroam.nl waarna je je inloggegevens ontvangt via sms. Lees meer in de flyer of vraag een van onze Bibliotheekmedewerkers om hulp.

Uitleg in het Nederlands

Explanation in English

Українське пояснення