Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 41)

 • Vacature Specialist Office & Management Support Bekijk details

  Ben je initiatiefrijk, hou je van organiseren en werk je graag met en voor mensen? Werk je graag in een dynamische omgeving en ga je uitdagingen niet uit de weg? Ben je communicatief vaardig en hou je van samenwerken op verschillende beleidsterreinen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Vacature Leesconsulent Bekijk details

  Wil jij het leesplezier onder kinderen te vergroten? Een goede leescultuur faciliteren en taalontwikkeling bevorderen? Weet jij anderen te motiveren, inspireren en adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Vacature Senior Leesconsulent Bekijk details

  Ben jij die bevlogen (voor)leesconsulent die vol enthousiasme aan de slag gaat om het leesplezier onder kinderen te vergroten, een goede leescultuur te faciliteren en daarmee taalontwikkeling te bevorderen? Weet jij teams en management te motiveren en adviseren en je collega’s te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Boekenweek Bekijk details

  Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. De 88e Boekenweek heeft als thema 'Ik ben alles'.

 • Verkiezingen 2023 Bekijk details

  Provinciale Staten, waterschappen: wat zijn dat voor verkiezingen? Waar stemmen we voor op 15 maart 2023? Hier vind je interessante links en boeken over politiek in Nederland.

 • Vacature Huismeester Oss Bekijk details

  Ben je energiek, enthousiast en ben je een aanpakker? Hou je van klussen, het verrichten van onderhouds- en facilitaire werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! In dienstverband van 32-36 uur per week.

 • Kinderjury 2023 Bekijk details

  Van februari tot en met 9 april 2023 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

 • Belastingspreekuren 2023 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Oss, Heesch, Uden en Veghel.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

 • Vacature Publieke Dienstverlening Meierijstad Bekijk details

  Ben je enthousiast, nieuwsgierig, gastvrij en klantgericht? Houd je van literatuur, cultuur en maatschappelijke onderwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Paginanavigatie