Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 48)

 • Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis' Bekijk details

  4 t/m 15 oktober 2023

  Vier de Kinderboekenweek in de Bibliotheek! Dit jaar is het thema 'Bij mij Thuis'. Kom naar onze activiteiten en laat je inspireren door de mooiste boekentips.

 • Weekend van de Wetenschap Bekijk details

  Op zaterdag 7 oktober organiseert de Bibliotheek Oss van 11.00 tot 16.00 uur een gevarieerde dag boordevol proefjes, experimenten en workshops op het gebied van Wetenschap. Speciaal voor kinderen, maar leuk voor jong en oud!

 • Keti Koti Bekijk details

  Tijdens Keti Koti herdenken en vieren we het 150 jarig jubileum van de afschaffing van slavernij in Nederland.

 • Vacature Leesconsulent Primair Onderwijs Oss Bekijk details

  Wij willen het team Leesconsulenten Oss uitbreiden. Ben jij de bevlogen (voor)leesconsulent die vol enthousiasme aan de slag gaat om het leesplezier onder kinderen te vergroten, een goede leescultuur te faciliteren en daarmee taalontwikkeling te bevorderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • De vakantietas Bekijk details

  Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

 • Lezen in de zomer Bekijk details

  Zonnige boeken, titels uit je vakantieland. Hier vind je de mooiste zomerboeken. In de zon of in de schaduw... Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • Vacature Bibliothecaris Jongeren Bekijk details

  Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Houd je van literatuur, cultuur en maatschappelijke onderwerpen en wil jij ons helpen om jongeren te inspireren? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Vacature Financieel Specialist Bekijk details

  Ben je op zoek naar een specialistische functie en werk jij graag in een maatschappelijke en creatieve omgeving? Ben jij de financieel specialist die houdt van een interessante verdeling van uitvoerende en adviserende werkzaamheden bij uiteenlopende financiële vraagstukken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Young Adult Festival 2.0 Bekijk details

  Vier het einde van de zomer met ons op vrijdagavond 25 augustus met het Young Adult festival! Op deze zomeravond kun je in Bibliotheek Uden BookTokkers ontmoeten, workshops volgen en kraampjes bezoeken. Verder kun je losgaan in de silent disco, bordspellen spelen, op de foto bij de #BookTok photobooth en nog veel meer!

 • Boekenweek van Jongeren Bekijk details

  De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Het motto is dan ook: dit wil jij lezen!

Paginanavigatie