Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 22)

  • Veelgestelde vragen Bibliotheek Oss Bekijk details

    Sinds eind maart 2024 is de Bibliotheek Oss verhuist naar de voormalige Nicolaasschool aan de Koornstraat 14-16 in Oss. Heb je vragen over ons tijdelijk onderkomen of wil je meer informatie? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

  • Belastingspreekuren 2024 Bekijk details

    Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Heesch, Uden, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Veghel.

  • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

    De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2023 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

  • Vacature Bibliothecaris informatie & dienstverlening Bekijk details

    Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Houd je van literatuur, cultuur en maatschappelijke onderwerpen? En wil jij ons helpen om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden? Dan ben jij de collega voor de volwassenenafdeling van Bibliotheek Uden die we zoeken!

  • Vacature Bibliotheekmedewerker Meierijstad Bekijk details

    Ben je enthousiast, nieuwsgierig, gastvrij en klantgericht? Houd je van literatuur, cultuur en maatschappelijke onderwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Vacature Allround ICT-er Bekijk details

    Ben jij de collega die met jouw ICT-kennis maatschappelijke impact wil maken? Werk je graag met en voor mensen? Ben jij daadkrachtig en hou je ervan om automatiseringsvraagstukken aan te pakken en op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • DigiD dagen on tour (download flyer PDF) Bekijk details

    Heb je hulp nodig met je DigiD? Kom dan langs op één van de DigiD spreekuren of bijeenkomsten in Oss. We helpen je graag verder. Lees er alles over in onze speciale flyer.

  • ‘Újese’ hersenkrakers Bekijk details

    Voorafgaand aan het Újes Diktee verschijnen er een viertal puzzels in het Udens dialect, waarvan de prijzen tijdens de finale van Het ‘Groowt Újes Diktee’ worden uitgereikt.

  • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

    Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2024 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

  • Lettertypes Bekijk details

    De Bibliotheek staat midden in de samenleving en is er voor iedereen. Dat weten de meeste mensen wel. Maar weet jij ook wat er allemaal te doen is in de Bibliotheek, wat er leeft, speelt en achter de schermen gebeurt? Dat laten we zien in de televisieserie Lettertypes. In tien afleveringen krijg je een beeld van Bibliotheek Meierijstad, de mensen die er werken én de bezoekers.

Paginanavigatie