Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 25)

 • Openingstijden Zomer Bekijk details

  Tussen maandag 8 juli en zondag 18 augustus 2024 heeft de Bibliotheek aangepaste openingstijden.

 • De vakantietas Bekijk details

  Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

 • Lezen in de zomer Bekijk details

  Zonnige boeken, titels uit je vakantieland. Hier vind je de mooiste zomerboeken. In de zon of in de schaduw... Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • Fabriek Magnifique Bekijk details

  Bezoek op 5,6 en 7 juli het gratis cultureel festival Fabriek Magnifique verspreid in Veghel. Geniet van een mix aan kunst, cultuur, muziek, dans, theater, literaire hoogstandjes en meer.

 • Breng nu je stem uit! Bekijk details

  Maak hier kennis met de drie finalisten – Josan, Brandon en Cor - en breng je stem uit.

 • Veelgestelde vragen Bibliotheek Oss Bekijk details

  Sinds eind maart 2024 is de Bibliotheek Oss verhuist naar de voormalige Nicolaasschool aan de Koornstraat 14-16 in Oss. Heb je vragen over ons tijdelijk onderkomen of wil je meer informatie? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Belastingspreekuren 2024 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Heesch, Uden, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Veghel.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2023 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

 • Vacature Bibliothecaris Jeugd Meierijstad Bekijk details

  Heb je een hart voor jonge kinderen, hun ouders en verzorgers en maak je de samenleving graag mooier met betekenisvolle activiteiten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • DigiD dagen on tour (download flyer PDF) Bekijk details

  Heb je hulp nodig met je DigiD? Kom dan langs op één van de DigiD spreekuren of bijeenkomsten in Oss. We helpen je graag verder. Lees er alles over in onze speciale flyer.

Paginanavigatie