Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 63)

 • Kinderjury 2023 Bekijk details

  Van februari tot en met 9 april 2023 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

 • Belastingspreekuren 2023 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Oss, Heesch, Uden en Veghel.

 • Vacature Financieel juridisch medewerker Bekijk details

  Vacature Financieel juridisch medewerker Noord Oost Brabantse Bibliotheken (pdf) - voor 32 uur per week.

 • Veghelse Quiz Bekijk details

  Zitten jullie er klaar voor? Op 31 maart is er weer een spannende editie van de enige echte Veghelse Quiz! Dus verzamel alle Veghel-kenners, puzzelaars, pubquiz-kampioenen, manusjes-van-alles en gezelligheidsdieren die je kent en schrijf jouw team in.

 • Vacature Coördinator VoorleesExpress (PDF) Bekijk details

  Vacature Coördinator VoorleesExpress en bibliothecaris voor 20 uur per week.

 • De Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2023 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

 • Expositie Pierre Wingens Bekijk details

  De Bibliotheek organiseert in samenwerking met Pierre Wingens een expositie van zijn schilderijen, aquarellen en abstracte werken met acryl op doek van 9 januari t/m 11 maart.

 • Vacature Coördinator TIP (PDF) Bekijk details

  Vacature Coördinator Toeristische Informatie Punten Meierijstad voor 20 uur per week.

Paginanavigatie