Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 11 - 20 (van 20)

 • Grijp nooit meer mis Bekijk details

  De online Bibliotheek telt duizenden e-books en luisterboeken die direct beschikbaar zijn. Je gebruikt de online Bibliotheek gratis als je al lid bent van de Bibliotheek. Dus, waar wacht je op?!

 • Boekenscouts Bekijk details

  Lees jij graag de allernieuwste boeken? En praat jij daar graag met anderen over? Dan ben jij misschien wel de perfecte BoekenScout! Eén keer per maand komen de BoekenScouts bij elkaar in de Bibliotheek.

 • De dementiebril Bekijk details

  Hoe is het om met dementie te leven? Met de VR (virtual reality) bril bij de Bibliotheek Veghel kun je je verplaatsen in de belevingswereld van iemand met dementie.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

 • Veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

  Bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

 • Explore Maashorst Bekijk details

  In de Bibliotheek Uden is het toeristisch informatiepunt Uden gevestigd. Ook beheert het webteam van de Bibliotheek de toeristische website www.exploremaashorst.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Bezoek Meierijstad Bekijk details

  In de Bibliotheek Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode is het toeristisch informatiepunt (TIP) gevestigd. Ook beheert het webteam van de Bibliotheek de toeristische website www.bezoekmeierijstad.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Tref het in Oss Bekijk details

  Het webteam van de Bibliotheek beheert de toeristische website www.trefhetinoss.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

  In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

 • Verhuisnieuws Bibliotheek Oss Bekijk details

  Op 25 maart verhuist Bibliotheek Oss naar Koornstraat 14-16 in Oss. Van 11 maart tot en met 24 maart 2024 is Bibliotheek Oss gesloten. Heb je vragen over onze tijdelijke verhuizing? Of wil je meer informatie? Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Paginanavigatie