Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2023...

Resultaat 21 - 30 (van 48)

 • Teams Veghelse Quiz Bekijk details

  Na lang wachten is het weer zo ver! Vrijdag 1 april 2022 (geen grap) is er weer een Veghelse Quiz! Breinbrekers, buitenopdrachten en creatieve creaties: de Veghelse Quiz zit weer ramvol lastige en leuke vragen waar de deelnemende teams zich mee bezig mogen houden.

 • KennisMakers: een 'levend' beeld Bekijk details

  Winfried Timmers uit Heesch heeft een bijzondere verzameling beelden van ‘Christus op de koude steen’. Je vindt deze beelden in kerken over de hele wereld. Waarom? Wat zijn de verhalen achter deze beelden? Winfried vertelt je er alles over. Kom je luisteren naar de verhalen?

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

 • Boekenweek Bekijk details

  Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. De 88e Boekenweek heeft als thema 'Ik ben alles'.

 • Verkiezingen 2023 Bekijk details

  Provinciale Staten, waterschappen: wat zijn dat voor verkiezingen? Waar stemmen we voor op 15 maart 2023? Hier vind je interessante links en boeken over politiek in Nederland.

 • Kinderjurywedstrijd Bekijk details

  Doe mee met de Kinderjury-wedstrijd in de Bibliotheken van Zeeland, Schaijk en Bernheze en maak kans op een fantastisch boekenpakket.

 • Boekenscouts Bekijk details

  Lees jij graag de allernieuwste boeken? En praat jij daar graag met anderen over? Dan ben jij misschien wel de perfecte BoekenScout! Eén keer per maand komen de BoekenScouts bij elkaar in de Bibliotheek.

 • Expositie Wat een gefladder! Bekijk details

  In de vitrine in Bibliotheek Heesch staan in de expositie van Anne Marie Verdel vogels centraal.

 • Tabletcafé Oss Bekijk details

  In Bibliotheek Oss is in de winter op drie zondagen een Tabletcafé. Hier kun je vragen stellen over je tablet, smartphone, laptop of e-reader.

Paginanavigatie