Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2022...

Resultaat 21 - 30 (van 51)

 • Zing Nederlands met me Bekijk details

  Tijdens Zing Nederlands met me leer je nieuwe Nederlandse woorden door Nederlandse liedjes te zingen.

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

 • INGEVULD - Webredacteur Oss-Veghel (pdf) Bekijk details

  Per 1 oktober zijn de Noord-Oost Brabantse Bibliotheken op zoek naar een enthousiaste webredacteur. Kun jij online de juiste boodschap overbrengen? Weet jij raad met de technische kant van webbeheer? Hou je van dynamiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Een programma vol Zomerse Ontmoetingen Bekijk details

  Zon, zee, strand … Bibliotheek! Ook in de vakantieperiode bruist het bij de Bibliotheek Uden van de activiteiten. Zoals een programma vol zomerse ontmoetingen.

 • Fabriek Magnifique 22-24 juli Bekijk details

  Een festival vol met verrassingen op elke plek! Van literatuur, muziek, dans, theater, beeldende kunst, film en alles wat ertussenin zit. Ook Bibliotheek Veghel heeft een uitgebreide programmering. Dat wil je niet missen!

 • Vaar met Fluisterboot Veghel Bekijk details

  Beleef de Aa vanaf het water. Welkom aan boord van de Fluisterboot! Boek jouw vaart via de Bibliotheek.

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Van juni tot september 2022 was het Leesmiljonairs. We hebben samen zoveel mogelijk leesminuten verzameld.

 • Start cursus Digitale Overheid Uden 25/7 Bekijk details

  Leer werken met DigiD en websites van de overheid. De cursus Digitale Overheid is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze via internet gebruik kunnen maken van alle diensten van de overheid.

 • Tentoonstelling: Het verhaal van R44 Bekijk details

  Door samenwerking meer mogelijkheden creëren voor betekenisvolle dagen... In de Bibliotheek Oss wordt het verhaal van R44 uitgebeeld met een tentoonstelling van producten en diensten. R44 is een leer- werkbedrijf en ondersteunt mensen om weer kansrijk te zijn op de arbeidsmarkt.

 • Expositie Stadsarchief: herbestemde panden Oss Bekijk details

  Foto-expositie bij Stadsarchief Oss van een aantal bijzondere historische bouwwerken in de stad Oss die ergens in hun bestaan een nieuwe functie hebben gekregen. Gebouwen waarvan is vergeten dat ze ooit met een andere bedoeling zijn neergezet en gebouwen waarvan de oorspronkelijke opdracht nog overduidelijk aanwezig.

Paginanavigatie