Nieuwsoverzicht NOBB

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (gemeenten Oss, Bernheze, Maashorst en Meierijstad)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

Wil je het (actuele) nieuws weten van een specifieke Bibliotheeklocatie, klik dan op de vestigingenoverzicht door naar de gewenste Bibliotheek en kijk daar in de nieuwsetalage. 

In 2022...

Resultaat 31 - 34 (van 34)

 • Kinderjury 2022 Bekijk details

  Van februari tot en met 19 april 2022 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

  Bekijk details van Kinderjury 2022

 • Verkiezingen Bekijk details

  Op 16 maart 2022 worden de Gemeenteraadsverkiezingen gehouden, zo ook in onze gemeenten Oss en Meierijstad. We vertellen je graag meer over wat dit inhoudt. Ook vind je op deze pagina interessante links en boeken.

  Bekijk details van Verkiezingen

 • Terugblik Beat Plastic Waste Bekijk details

  Met een aantal bibliotheken in Nederland hebben we in het najaar van 2021 gewerkt aan BEAT Plastic Waste. Een pilot om mee te werken aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). We blikken terug.

  Bekijk details van Terugblik Beat Plastic Waste

 • Stagiair leeshond Morris in Oss Bekijk details

  De Bibliotheek Oss krijgt in oktober 2021 een hele bijzondere stagiaire, namelijk leeshond in opleiding: Morris. Ben je benieuwd wat therapiehonden kunnen betekenen voor kinderen en lezen?

  Bekijk details van Stagiair leeshond Morris in Oss

Paginanavigatie