Bibliotheek Oss

Terug

Bibliotheek telefonisch onbereikbaar

In verband met werkzaamheden aan onze telefooncentrale zijn al onze Bibliotheken aanstaande maandagochtend 27 mei tussen 09:00 en uiterlijk 12:00 uur niet telefonisch bereikbaar. Excuses voor het ongemak en bedankt voor het begrip.


Studiedag NOBB

Let op! Dinsdag 28 mei zijn alle locaties van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken gesloten in verband met een studiedag voor bibliotheekmedewerkers.

Kunnen we je helpen?


Veelgestelde vragen Bibliotheek Oss

Sinds eind maart 2024 is de Bibliotheek Oss verhuisd naar de voormalige Nicolaasschool aan de Koornstraat 14-16 in Oss. Heb je vragen over ons tijdelijk onderkomen of wil je meer informatie?

Lees meer over onze nieuwe locatieKen je dit al van de Bibliotheek?

Vier 80 jaar vrijheid met deze prachtige boeken over de Bevrijding

Contact

Adres:
Koornstraat 14-16
5341 BR Oss

Telefoonnummer:
0412-622618

E-mail Bibliotheek Oss

Werken, studeren of vergaderen

Parkeren bij de Bibliotheek

Dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Burchtplein en Eikenboomgaardplein (betaald parkeren) en de Rusheuvel (gratis parkeren). Let op, ook in de Koornstraat is het betaald parkeren. In het centrum van Oss zijn twee verschillende tarieven voor betaald parkeren. Op alle grote en kleine parkeerterreinen in het centrum geldt een tarief van € 1,50 per uur en maximaal € 2,50 voor 4 uur. Als je langer dan 4 uur parkeert, dan betaal je op deze parkeerterreinen maximaal € 4,00 per dag.

Lees meer over parkeren en tarieven in Oss