Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2022...

Resultaat 1 - 10 (van 26)

 • Afscheid Anton Bekijk details

  Bibliothecaris Anton Bimbergen gaat met pensioen. Op 30 juni 2022 tussen 16.00 en 18.00 neemt hij afscheid bij de Bibliotheek Oss. Kom jij ook even langs?

  Bekijk details van Afscheid Anton

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

  Bekijk details van Lenen kun je overal

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Verzamel deze zomer zoveel mogelijk leesminuten en word een echte Leesmiljonair! Samen met alle kinderen van jouw Bibliotheek gaan we proberen één miljoen leesminuten te sparen! Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 mogen meedoen. Doe ook mee!

  Bekijk details van Leesmiljonairs

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  Doe ook mee aan de schrijfwedstrijd van Bibliotheekblad. Wat betekent de Bibliotheek voor jou? Meedoen kan tot 1 augustus 2022.

  Bekijk details van Schrijfwedstrijd

 • Update coronamaatregelen Bekijk details

  Op deze pagina lees je welke coronamaatregelen er gelden bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

  Bekijk details van Update coronamaatregelen

 • Expositie Madame Saint Elme in Oss en Lith Bekijk details

  Van 7 juni tot 19 juli 2022 is er in de Bibliotheek Oss een kleine expositie rondom Madame Saint Elme (Elselina) en de tijd waarin zij leefde. Elselina is de hoofdpersoon uit de muzikale productie van Theater Dankzij de Dijken.

  Bekijk details van Expositie Madame Saint Elme in Oss en Lith

 • Vacature Taalvrijwilliger Oss Bekijk details

  Goed in taal en wat betekenen voor een ander? Word taalvrijwilliger en help mensen die moeite hebben met taal. Download de vacature Vrijwilliger Taalhuis bij de Bibliotheek Oss.

  Bekijk details van Vacature Taalvrijwilliger Oss

 • Expositie Patronen Doorbreken in Oss Bekijk details

  Van 24 mei tot 16 juli 2022 kun je in de Bibliotheek Oss de expositie Patronen Doorbreken van Rianne van der Steen bewonderen. Moderne, eigentijdse kledingstukken met een voorliefde voor natuurlijke stoffen en materialen, duurzaam in Oss gemaakt.

  Bekijk details van Expositie Patronen Doorbreken in Oss

 • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

  In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

  Bekijk details van Naar onze activiteiten(agenda)

 • Babybrabbels Bekijk details

  Babybrabbels is een supergezellig moment voor jou en je baby. Je krijg bruikbare voorleestips, leert de mooiste babyboekjes kennen en doet allerlei leuke activiteiten.

  Bekijk details van Babybrabbels

Paginanavigatie