Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 33)

 • Verhuisnieuws Bibliotheek Oss Bekijk details

  De kans is groot dat de Bibliotheek Oss tijdelijk zal verhuizen naar de Nicolaasschool in Oss, in afwachting van de voltooiing van haar nieuwe thuis in het Walkwartier.

 • Sinterklaas Bekijk details

  Op 18 november zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland. Samen met zijn Pieten komt hij dan aan in vestigingsstad Gorinchem.

 • Tweede Kamerverkiezing Bekijk details

  De Tweede Kamerverkiezing is op woensdag 22 november. Maar niet iedereen weet precies wat de Tweede Kamer doet, welke onderwerpen er spelen en hoe je kunt stemmen. Hier vind je interessante links, boeken en activiteiten over politiek in Nederland.

 • Heel Nederland Leest Bekijk details

  1 t/m 30 november

  November 2023: Heel Nederland Leest. Lees jij mee? Haal het gratis boek op! Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het ligt voor je klaar bij de bieb!

 • Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis' Bekijk details

  4 t/m 15 oktober 2023

  Vier de Kinderboekenweek in de Bibliotheek! Dit jaar is het thema 'Bij mij Thuis'. Kom naar onze activiteiten en laat je inspireren door de mooiste boekentips.

 • Weekend van de Wetenschap Bekijk details

  Op zaterdag 7 oktober organiseert de Bibliotheek Oss van 11.00 tot 16.00 uur een gevarieerde dag boordevol proefjes, experimenten en workshops op het gebied van Wetenschap. Speciaal voor kinderen, maar leuk voor jong en oud!

 • Keti Koti Bekijk details

  Tijdens Keti Koti herdenken en vieren we het 150 jarig jubileum van de afschaffing van slavernij in Nederland.

 • De vakantietas Bekijk details

  Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

 • Lezen in de zomer Bekijk details

  Zonnige boeken, titels uit je vakantieland. Hier vind je de mooiste zomerboeken. In de zon of in de schaduw... Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • Vacature Huismeester Oss Bekijk details

  Met het oog op alle toekomstige ontwikkelingen rondom de Bibliotheek Oss zijn we op zoek naar een enthousiaste aanpakker, die gestructureerd kan werken en die niet bang is om het voortouw te nemen. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Paginanavigatie