Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de Bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2024...

Resultaat 1 - 10 (van 22)

  • Heel Nederland Leest Bekijk details

    Heel Nederlaand Leest in november 2024 Joe Speedboot, de roman van auteur Tommy Wieringa. Samen een goed boek lezen, dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen!

  • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

    De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het najaar van 2024 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

  • De vakantietas Bekijk details

    Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

  • Kinderboekenweek: 'Lekker eigenwijs' Bekijk details

    Vier de Kinderboekenweek in de Bibliotheek! Dit jaar is het thema 'Lekker eigenwijs'. Kom naar onze activiteiten en laat je inspireren door de mooiste boekentips.

  • Weekend van de Wetenschap Bekijk details

    Op zaterdag 7 oktober organiseert de Bibliotheek Oss van 11.00 tot 16.00 uur een gevarieerde dag boordevol proefjes, experimenten en workshops op het gebied van Wetenschap. Speciaal voor kinderen, maar leuk voor jong en oud!

  • Sprookjesfestival Oss Bekijk details

    Bezoek woensdag 30 oktober Bibliotheek Oss en ontdek D'r war 'ns - Sprookjes uit Oss.

  • Weerwolven in de Bibliotheek Bekijk details

    De Bibliotheek in Berghem veranderd voor 1 avond in de Bibliotheek van Wakkerdam! Wie komt helpen om de moord op te lossen en speelt met ons het spel 'Weerwolven van Wakkerdam'?

  • Veelgestelde vragen Bibliotheek Oss Bekijk details

    Sinds eind maart 2024 is de Bibliotheek Oss verhuist naar de voormalige Nicolaasschool aan de Koornstraat 14-16 in Oss. Heb je vragen over ons tijdelijk onderkomen of wil je meer informatie? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

  • Leezy Sunday Live met Lize Spit en Rob van Essen Bekijk details

    Een heerlijke, relaxte zondagmiddag waarin een interview met een prominente schrijver de rode draad vormt. Dat is in het kort het concept van Leezy Sunday Live; een initiatief van Boekhandel Derijks, Bibliotheek Oss en Theater De Lievekamp.

Paginanavigatie