Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2024...

Resultaat 1 - 10 (van 13)

 • Veelgestelde vragen Bibliotheek Oss Bekijk details

  Sinds eind maart 2024 is de Bibliotheek Oss verhuist naar de voormalige Nicolaasschool aan de Koornstraat 14-16 in Oss. Heb je vragen over ons tijdelijk onderkomen of wil je meer informatie? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Belastingspreekuren 2024 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Heesch, Uden, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Veghel.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2023 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

 • DigiD dagen on tour (download flyer PDF) Bekijk details

  Heb je hulp nodig met je DigiD? Kom dan langs op één van de DigiD spreekuren of bijeenkomsten in Oss. We helpen je graag verder. Lees er alles over in onze speciale flyer.

 • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2024 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

 • Ik ben! Bekijk details

  Tijdens het project Ik ben! stellen lokale gastcollectioneurs met bijzondere én persoonlijke verhalen hun eigen gastcollectie samen. Deze titels komen in een speciale kast. Hierin staan boeken, films en tijdschriften over onderwerpen als gevlucht zijn, LHBTIQ+, religie of leven met een fysieke uitdaging.

 • Grijp nooit meer mis Bekijk details

  De online Bibliotheek telt duizenden e-books en luisterboeken die direct beschikbaar zijn. Je gebruikt de online Bibliotheek gratis als je al lid bent van de Bibliotheek. Dus, waar wacht je op?!

 • Boekenscouts Bekijk details

  Lees jij graag de allernieuwste boeken? En praat jij daar graag met anderen over? Dan ben jij misschien wel de perfecte BoekenScout! Eén keer per maand komen de BoekenScouts bij elkaar in de Bibliotheek.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

 • Veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

  Bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

Paginanavigatie