Werken, studeren of vergaderen in de Bibliotheek

Terug

Werken & studeren

Werk je graag op je eigen laptop of tablet? Al onze bibliotheken hebben WiFi hotspots waar je gebruik kunt maken van draadloos internet.

Ook zijn er op verschillende locaties stilteruimtes of zijn er plekken ingericht waar je rustig kunt werken of studeren.                                    

Neem contact op voor meer informatie:

  • Bibliotheken Bernheze:
    Maaike van der Burgt | T. 0412 – 842012

Vergaderen

Ben je op zoek naar ruimte voor een vergadering, cursus of bijeenkomst?

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken in Oss, Uden, Veghel, Bernheze en Landerd beschikken over verschillende ruimtes die tijdens en buiten openingsuren gehuurd kunnen worden. Neem contact op met de bibliotheek bij je in de buurt voor de mogelijkheden.

De Bibliotheek is een inspirerende plaats om te vergaderen, een groepsbijeenkomst te houden of als zelfstandige te werken. Het is bij uitstek een plaats om kennis te delen en jezelf te ontwikkelen. De collectie van boeken en andere (digitale) materialen kan een extra waarde toevoegen aan je bijeenkomst.

Gratis Wi-Fi
In een aantal Bibliotheken zijn aparte lokalen beschikbaar, maar ook in het openbare deel van de Bibliotheken zijn diverse mogelijkheden. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi. Koffie- en lunchfaciliteiten kunnen in overleg worden geregeld. De Bibliotheken zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.
Voor onze Wi-Fi maken wij gebruik van Publicroam.

Meer over Publicroam