KennisMakers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken en literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. De Bibliotheek biedt plaats voor verdieping van die kennis, door middel van een grote collectie, fysiek en digitaal, en door deskundige medewerkers.

Word KennisMaker!

De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kan jij ons voorzien! Weet jij bijvoorbeeld alles over tuinieren in de stad, koken, solliciteren of over klassiekers uit de jaren ‘50? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend is?

Meld je dan aan bij de Bibliotheek en word KennisMaker! De vorm is vrij. Je bepaalt samen met de Bibliotheek wat en hoe je dit wilt gaan doen. (*)
 

Laat anderen kennismaken met jouw kennis

Misschien wil je een eenmalige workshop geven of past een serie lezingen beter bij jouw kennis. Zo lever je met jouw unieke kennis een bijdrage aan de maatschappij. En je ontmoet mensen die in jouw kennis geïnteresseerd zijn.

Aanmelden

Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? (*) Stuur dan een e-mail aan kennismakers@nobb.nl en vertel welke kennis jij wilt delen. We nemen contact met je op om verder te praten. 
 

(*) Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname. De Bibliotheek houdt zich het recht voor om bepaalde onderwerpen niet op te nemen in de programmering.
 

KennisMakers sessies