De vakantietas

Laat je verrassen met een vakantietas vol boeken!

Bijna vakantie? Eindelijk tijd om in alle rust boeken te lezen. Extra leuk: laat je eens verrassen door de vakantietassen van de Bibliotheek. Deze zomerperiode ligt er een vakantietas met vijf boeken op je te wachten. Welke boeken dat zijn? Haal de vakantietas in de Bibliotheek en ontdek het thuis!

Weinig tijd om zelf je boeken uit te kiezen of last van keuzestress? Dan is de vakantietas een leuk idee. Deze bijzondere tas is gevuld met verschillende boeken uit de collectie. Bibliotheekleden mogen de tassen met jeugdboeken en boeken voor volwassenen gratis lenen in de Bibliotheken. De uitleentermijn is gewoon vier weken. Reserveren of ruilen van boeken in de tas is helaas niet mogelijk.

Nog geen lid van de Bibliotheek? Leen dan voor € 8,00 eenmalig de vakantietas. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar mogen altijd gratis lid worden van de Bibliotheek. Deze actie loopt van zaterdag 1 juli tot en met donderdag 31 augustus.
                                                                                                    

Maren Stoffels No Exit

Vesper denkt dat ze op vakantie gaat op een luxe cruiseschip, maar het blijkt een heropvoedingsprogramma voor pesters. Al snel komt ze erachter dat ze in levensgevaar is. Vanaf ca. 15 jaar.

Boeken om in weg te dromen op een zonnige plek