Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2022...

Resultaat 21 - 26 (van 26)

 • Boekenweek 2022 Bekijk details

  Van 9 t/m 18 april 2022 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. De 87e Boekenweek is een ode aan de eerste liefde.

  Bekijk details van Boekenweek 2022

 • Nationale voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 26 januari t/m zaterdag 5 februari 2022

  Van woensdag 26 januari t/m zaterdag 5 februari 2022 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

  Bekijk details van Nationale voorleesdagen

 • Kinderjury 2022 Bekijk details

  Van februari tot en met 19 april 2022 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

  Bekijk details van Kinderjury 2022

 • Verkiezingen Bekijk details

  Op 16 maart 2022 worden de Gemeenteraadsverkiezingen gehouden, zo ook in onze gemeenten Oss en Meierijstad. We vertellen je graag meer over wat dit inhoudt. Ook vind je op deze pagina interessante links en boeken.

  Bekijk details van Verkiezingen

 • Terugblik Beat Plastic Waste Bekijk details

  Met een aantal bibliotheken in Nederland hebben we in het najaar van 2021 gewerkt aan BEAT Plastic Waste. Een pilot om mee te werken aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). We blikken terug.

  Bekijk details van Terugblik Beat Plastic Waste

 • Stagiair leeshond Morris in Oss Bekijk details

  De Bibliotheek Oss krijgt in oktober 2021 een hele bijzondere stagiaire, namelijk leeshond in opleiding: Morris. Ben je benieuwd wat therapiehonden kunnen betekenen voor kinderen en lezen?

  Bekijk details van Stagiair leeshond Morris in Oss

Paginanavigatie