Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 21 - 30 (van 30)

 • Boekenscouts Bekijk details

  Lees jij graag de allernieuwste boeken? En praat jij daar graag met anderen over? Dan ben jij misschien wel de perfecte BoekenScout! Eén keer per maand komen de BoekenScouts bij elkaar in de Bibliotheek.

 • Tabletcafé Oss Bekijk details

  In Bibliotheek Oss is in de winter op drie zondagen een Tabletcafé. Hier kun je vragen stellen over je tablet, smartphone, laptop of e-reader.

 • De Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2023 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

 • Expositie Pierre Wingens Bekijk details

  De Bibliotheek organiseert in samenwerking met Pierre Wingens een expositie van zijn schilderijen, aquarellen en abstracte werken met acryl op doek van 9 januari t/m 11 maart.

 • Hulp bij websites van de overheid Bekijk details

  Met een blauwe envelop in de hand en een vragende blik op zijn gezicht komt een man de Bibliotheek binnen gewandeld. Betine van den Wijngaard werkt daar bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpt hem uit de brand.

 • Tref het in Oss Bekijk details

  Het webteam van de Bibliotheek beheert de toeristische website www.trefhetinoss.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Nieuw - veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

  Voortaan kunnen bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

 • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

  In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

Paginanavigatie