Nieuwsoverzicht gemeente Oss

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Oss (Lith, Berghem, Ravenstein en Oss)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 11 - 20 (van 24)

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

 • Tabletcafé Oss Bekijk details

  In Bibliotheek Oss is in de winter op drie zondagen een Tabletcafé. Hier kun je vragen stellen over je tablet, smartphone, laptop of e-reader.

 • De Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2023 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

 • Expositie Pierre Wingens Bekijk details

  De Bibliotheek organiseert in samenwerking met Pierre Wingens een expositie van zijn schilderijen, aquarellen en abstracte werken met acryl op doek van 9 januari t/m 11 maart.

 • Vrijwilliger computercursus Klik & Tik Oss Bekijk details

  Vacature vrijwilliger computercursus Klik & Tik gemeente Oss.

 • Hulp bij websites van de overheid Bekijk details

  Met een blauwe envelop in de hand en een vragende blik op zijn gezicht komt een man de Bibliotheek binnen gewandeld. Betine van den Wijngaard werkt daar bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpt hem uit de brand.

 • Nieuw - veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

  Voortaan kunnen bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

 • Tref het in Oss Bekijk details

  Het webteam van de Bibliotheek beheert de toeristische website www.trefhetinoss.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

Paginanavigatie