Nieuwsoverzicht gemeente Maashorst

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Maashorst? (Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Schaijk en servicepunt Reek). In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 19)

 • Vacature Specialist Office & Management Support Bekijk details

  Ben je initiatiefrijk, hou je van organiseren en werk je graag met en voor mensen? Werk je graag in een dynamische omgeving en ga je uitdagingen niet uit de weg? Ben je communicatief vaardig en hou je van samenwerken op verschillende beleidsterreinen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Boekenweek Bekijk details

  Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. De 88e Boekenweek heeft als thema 'Ik ben alles'.

 • Verkiezingen 2023 Bekijk details

  Provinciale Staten, waterschappen: wat zijn dat voor verkiezingen? Waar stemmen we voor op 15 maart 2023? Hier vind je interessante links en boeken over politiek in Nederland.

 • Kinderjury 2023 Bekijk details

  Van februari tot en met 9 april 2023 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

 • Belastingspreekuren 2023 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Oss, Heesch, Uden en Veghel.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

 • Kinderjurywedstrijd Bekijk details

  Doe mee met de Kinderjury-wedstrijd in de Bibliotheken van Zeeland, Schaijk en Bernheze en maak kans op een fantastisch boekenpakket.

 • Voorleesfeest Carnaval Bekijk details

  Voorlezen is natuurlijk altijd een feestje, maar staat in de Bibliotheek iedere maand in het teken van een feestdag! Deze keer Carnaval. Luister naar de mooiste verhalen en beweeg, bak of knutsel mee tijdens dit leuke uurtje.

 • Vacature Financieel juridisch medewerker Bekijk details

  Vacature Financieel juridisch medewerker Noord Oost Brabantse Bibliotheken (pdf) - voor 32 uur per week.

 • De Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2023 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

Paginanavigatie