Nieuwsoverzicht gemeente Maashorst

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Maashorst? (Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Schaijk en servicepunt Reek). In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 27)

 • Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis' Bekijk details

  4 t/m 15 oktober 2023

  Vier de Kinderboekenweek in de Bibliotheek! Dit jaar is het thema 'Bij mij Thuis'. Kom naar onze activiteiten en laat je inspireren door de mooiste boekentips.

 • Keti Koti Bekijk details

  Tijdens Keti Koti herdenken en vieren we het 150 jarig jubileum van de afschaffing van slavernij in Nederland.

 • De vakantietas Bekijk details

  Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

 • Lezen in de zomer Bekijk details

  Zonnige boeken, titels uit je vakantieland. Hier vind je de mooiste zomerboeken. In de zon of in de schaduw... Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • Vacature Financieel Specialist Bekijk details

  Ben je op zoek naar een specialistische functie en werk jij graag in een maatschappelijke en creatieve omgeving? Ben jij de financieel specialist die houdt van een interessante verdeling van uitvoerende en adviserende werkzaamheden bij uiteenlopende financiële vraagstukken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Young Adult Festival 2.0 Bekijk details

  Vier het einde van de zomer met ons op vrijdagavond 25 augustus met het Young Adult festival! Op deze zomeravond kun je in Bibliotheek Uden BookTokkers ontmoeten, workshops volgen en kraampjes bezoeken. Verder kun je losgaan in de silent disco, bordspellen spelen, op de foto bij de #BookTok photobooth en nog veel meer!

 • Boekenweek van Jongeren Bekijk details

  De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Het motto is dan ook: dit wil jij lezen!

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2023 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

 • Grijp nooit meer mis Bekijk details

  De online Bibliotheek telt duizenden e-books en luisterboeken die direct beschikbaar zijn. Je gebruikt de online Bibliotheek gratis als je al lid bent van de Bibliotheek. Dus, waar wacht je op?!

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Van juni tot september 2023 kun je deelnemen aan Leesmiljonairs. Help je mee om samen zoveel mogelijk leesminuten te verzamelen?

Paginanavigatie