Nieuwsoverzicht gemeente Maashorst

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van de gemeente Maashorst? (Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Schaijk en servicepunt Reek). In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2022...

Resultaat 1 - 10 (van 21)

 • Vacature webredacteur Oss-Veghel Bekijk details

  Per 1 oktober zijn de Noord-Oost Brabantse Bibliotheken op zoek naar een enthousiaste webredacteur. Kun jij online de juiste boodschap overbrengen? Weet jij raad met de technische kant van webbeheer? Hou je van dynamiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Uitagenda Explore Maashorst Bekijk details

  In de Bibliotheek Uden is het toeristisch informatiepunt Uden gevestigd. Ook beheert het webteam van de Bibliotheek de toeristische website www.exploremaashorst.nl. Check de uitagenda wat er te doen is in de regio.

 • Opvallend veel Leesmiljonairs Bekijk details

  Hoe voorkomen we dat kinderen tijdens de zomervakantie terugvallen in hun leesontwikkeling? Op die vraag geven de Noord-Oost Brabantse Bibliotheken al enkele jaren succesvol antwoord met Leesmiljonairs. Er zijn opvallend veel Leesmiljonairs in Noord-Oost Brabant...

 • Een programma vol Zomerse Ontmoetingen Bekijk details

  Zon, zee, strand … Bibliotheek! Ook in de vakantieperiode bruist het bij de Bibliotheek Uden van de activiteiten. Zoals een programma vol zomerse ontmoetingen.

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Verzamel deze zomer zoveel mogelijk leesminuten en word een echte Leesmiljonair! Samen met alle kinderen van jouw Bibliotheek gaan we proberen één miljoen leesminuten te sparen! Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 mogen meedoen. Doe ook mee!

 • Start cursus Digitale Overheid Uden 25/7 Bekijk details

  Leer werken met DigiD en websites van de overheid. De cursus Digitale Overheid is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze via internet gebruik kunnen maken van alle diensten van de overheid.

 • Zomerlezen Bekijk details

  Zonnige boeken, titels uit je vakantieland. Hier vind je de mooiste zomerboeken. In de zon of in de schaduw... Laat je verrassen met een vakantietas vol boeken of leen jouw boeken bij een andere Bibliotheek in Nederland. Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • De Vakantietas Bekijk details

  Laat je verrassen met vakantietassen! Last van keuzestress of weinig tijd om jouw boeken voor de zomervakantie te kiezen? Leen de vakantietas, gevuld door de Bibliotheek met verrassende boeken uit de collectie. Gratis voor leden en voor niet-leden vragen wij een bijdrage.

 • Zomeropeningstijden Bekijk details

  Tijdens de zomervakantieperiode hanteert de Bibliotheek aangepaste openingstijden.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

Paginanavigatie