Koken & Eten
Kies een thema binnen Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Heel Holland bakt thuis
Anouk Glaudemans-van der Krabben
-
De bijbel van de Nederlandse keuken
Janneke Vreugdenhil
-
Everyday fresh
Donna Hay
-
Flexitarisch koken
-
Ovenbijbel
Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn
-
Het geheim van de tuin
Jan Paul Schutten, Joris Bijdendijk
-
De makkelijke keuken
Karin Luiten
-
Taart ende koeck
Maartje Borst
-
Heel Holland Bakt appeltaart
Martine Steenstra
Boekentips van onze redactie
-
Niet roken maar koken
Pauline Dekker, Wanda de Kanter
Kookboek met suggesties voor veertien niet al te ingewikkelde diners, samengesteld om fondsen te werven voor de antirookcampagne waar beide auteurs (longartsen) sterk bij betrokken zijn.
Gedrukt boek
-
Magisch Maleisisch
Norman Musa
Culinaire reis door Maleisië. Maak kennis met de rijke mix aan etnische invloeden op deze minder bekende Aziatische keuken. Met veel liefde geschreven door de beroemde chef Norman Musa.
Gedrukt boek
Boek van de maand
Jantine Crezée
Zilveren lepel
De zilveren lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Dit boek is met 2000 recepten een onmisbare klassieker voor iedereen die van goed Italiaans eten houdt.
Films
-
Soof 2
Esmé Lammers
-
Julie & Julia
-
No reservations
E-books
-
Yoghurt
Yoghurt Barn
-
Het Feel Good Plan
Dalton Wong, Kate Faithfull-Williams
-
De bijbel van de Italiaanse keuken
Leonardo Pacenti, Maud Moody
-
Soepbijbel
Heleen, Timmermans
-
Bewust koken zonder e-nummers
Dinneke Dikkenberg
-
Wijnkoopgids 2015
Frank Van der Auwera
-
De Elisabeth
Jonah Freud
-
Eet goed, voel je beter
Heleen Quantrill-Korf