Nieuwsoverzicht gemeente Meierijstad

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp en de serviepunten in Boerdonk, Keldonk en Zijtaart? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2023...

Resultaat 1 - 10 (van 24)

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Van juni tot september 2023 kun je deelnemen aan Leesmiljonairs. Help je mee om samen zoveel mogelijk leesminuten te verzamelen?

 • Thriller Weken Bekijk details

  Tijdens de Thriller Weken is er veel redactionele aandacht voor spannende boeken en hun schrijvers.

 • Maand van de Filosofie Bekijk details

  Tijdens de Maand van de Filosofie 2023 onderzoeken we het thema ‘Weerloos en waardevol’. Bekijk onze boekentips bij dit thema!

 • Kinderjury 2023 Bekijk details

  Van februari tot en met 9 april 2023 is het weer tijd voor de leesweken en stemweek van de Kinderjury: de prijs die kinderen geven aan het mooiste boek van afgelopen jaar.

 • Belastingspreekuren 2023 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Oss, Heesch, Uden en Veghel.

 • Teams Veghelse Quiz Bekijk details

  Na lang wachten is het weer zo ver! Vrijdag 1 april 2022 (geen grap) is er weer een Veghelse Quiz! Breinbrekers, buitenopdrachten en creatieve creaties: de Veghelse Quiz zit weer ramvol lastige en leuke vragen waar de deelnemende teams zich mee bezig mogen houden.

 • Boekenweek Bekijk details

  Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. De 88e Boekenweek heeft als thema 'Ik ben alles'.

 • Verkiezingen 2023 Bekijk details

  Provinciale Staten, waterschappen: wat zijn dat voor verkiezingen? Waar stemmen we voor op 15 maart 2023? Hier vind je interessante links en boeken over politiek in Nederland.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

Paginanavigatie