Nieuwsoverzicht gemeente Meierijstad

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp en de serviepunten in Boerdonk, Keldonk en Zijtaart? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2022...

Resultaat 1 - 10 (van 19)

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

  Bekijk details van Lenen kun je overal

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Verzamel deze zomer zoveel mogelijk leesminuten en word een echte Leesmiljonair! Samen met alle kinderen van jouw Bibliotheek gaan we proberen één miljoen leesminuten te sparen! Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 mogen meedoen. Doe ook mee!

  Bekijk details van Leesmiljonairs

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  Doe ook mee aan de schrijfwedstrijd van Bibliotheekblad. Wat betekent de Bibliotheek voor jou? Meedoen kan tot 1 augustus 2022.

  Bekijk details van Schrijfwedstrijd

 • Vaar met Fluisterboot Veghel Bekijk details

  Beleef de Aa vanaf het water. Welkom aan boord van de Fluisterboot! Boek jouw vaart via de Bibliotheek.

  Bekijk details van Vaar met Fluisterboot Veghel

 • Update coronamaatregelen Bekijk details

  Op deze pagina lees je welke coronamaatregelen er gelden bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

  Bekijk details van Update coronamaatregelen

 • De dementiebril Bekijk details

  Hoe is het om met dementie te leven? Met de VR (virtual reality) bril bij de Bibliotheek Veghel kun je je verplaatsen in de belevingswereld van iemand met dementie.

  Bekijk details van De dementiebril

 • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

  In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

  Bekijk details van Naar onze activiteiten(agenda)

 • Babybrabbels Bekijk details

  Babybrabbels is een supergezellig moment voor jou en je baby. Je krijg bruikbare voorleestips, leert de mooiste babyboekjes kennen en doet allerlei leuke activiteiten.

  Bekijk details van Babybrabbels

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

  Bekijk details van KennisMakers

 • Kijk! Kunst lezingen Bekijk details

  Kijk! Kunst is een lezingenreeks over kunst, georganiseerd door de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, op diverse vestigingen. Geschikt voor jong en oud.

  Bekijk details van Kijk! Kunst lezingen

Paginanavigatie