Nieuwsoverzicht gemeente Meierijstad

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp en de serviepunten in Boerdonk, Keldonk en Zijtaart? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2024...

Resultaat 1 - 10 (van 12)

 • Belastingspreekuren 2024 Bekijk details

  Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar een van de gratis spreekuren in de Bibliotheken van Heesch, Uden, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Veghel.

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2023 een lezing hebben gegeven in onze bibliotheken.

 • Vacature Allround ICT-er Bekijk details

  Ben jij de collega die met jouw ICT-kennis maatschappelijke impact wil maken? Werk je graag met en voor mensen? Ben jij daadkrachtig en hou je ervan om automatiseringsvraagstukken aan te pakken en op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari 2024 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! We inspireren je graag met tips om het voorlezen nog leuker te maken.

 • Lettertypes Bekijk details

  De Bibliotheek staat midden in de samenleving en is er voor iedereen. Dat weten de meeste mensen wel. Maar weet jij ook wat er allemaal te doen is in de Bibliotheek, wat er leeft, speelt en achter de schermen gebeurt? Dat laten we zien in de televisieserie Lettertypes. In tien afleveringen krijg je een beeld van Bibliotheek Meierijstad, de mensen die er werken én de bezoekers.

 • Grijp nooit meer mis Bekijk details

  De online Bibliotheek telt duizenden e-books en luisterboeken die direct beschikbaar zijn. Je gebruikt de online Bibliotheek gratis als je al lid bent van de Bibliotheek. Dus, waar wacht je op?!

 • Boekenscouts Bekijk details

  Lees jij graag de allernieuwste boeken? En praat jij daar graag met anderen over? Dan ben jij misschien wel de perfecte BoekenScout! Eén keer per maand komen de BoekenScouts bij elkaar in de Bibliotheek.

 • De dementiebril Bekijk details

  Hoe is het om met dementie te leven? Met de VR (virtual reality) bril bij de Bibliotheek Veghel kun je je verplaatsen in de belevingswereld van iemand met dementie.

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

 • Veilig en gratis internet met Publicroam Bekijk details

  Bezoekers van de Bibliotheken Oss, Uden en Veghel voortaan gratis gebruik maken van een beveiligd wifi-netwerk met de naam Publicroam. Lees hoe je eenmalig je account aanmaakt.

Paginanavigatie