Nieuwsoverzicht gemeente Bernheze

Benieuwd wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd bij de bibliotheken van gemeente Bernheze (Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode)? In het nieuwsoverzicht hieronder staat het voor je op een rijtje. 

In 2022...

Resultaat 1 - 10 (van 17)

 • Lenen kun je overal Bekijk details

  Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken kun je in veel gevallen ook ‘gastlenen’ bij alle andere openbare bibliotheken in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt, studeert of op vakantie bent.

  Bekijk details van Lenen kun je overal

 • Leesmiljonairs Bekijk details

  Verzamel deze zomer zoveel mogelijk leesminuten en word een echte Leesmiljonair! Samen met alle kinderen van jouw Bibliotheek gaan we proberen één miljoen leesminuten te sparen! Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 mogen meedoen. Doe ook mee!

  Bekijk details van Leesmiljonairs

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  Doe ook mee aan de schrijfwedstrijd van Bibliotheekblad. Wat betekent de Bibliotheek voor jou? Meedoen kan tot 1 augustus 2022.

  Bekijk details van Schrijfwedstrijd

 • Update coronamaatregelen Bekijk details

  Op deze pagina lees je welke coronamaatregelen er gelden bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

  Bekijk details van Update coronamaatregelen

 • Naar onze activiteiten(agenda) Bekijk details

  In onze activiteitenagenda vind je alle activiteiten die de komende periode door jouw Bibliotheek of de Noord Oost Brabantse Bibliotheken worden georganiseerd. Van leesactiviteiten tot spreekuren, van lezingen tot workshops. Voor ieder wat wils!

  Bekijk details van Naar onze activiteiten(agenda)

 • Leerwerkloket Bekijk details

  Ben je op zoek naar scholingsadvies? Of ben je bezig met een carrièreswitch? Heb je loopbaanvragen? Wil je inzicht in jouw kennis, vaardigheden en talenten? Het Leerwerkloket is dé plek waar iedereen vanaf 16 jaar terecht kan met vragen over leren en werken: studenten, werkzoekenden, werknemers en werkgevers.

  Bekijk details van Leerwerkloket

 • KennisMakers Bekijk details

  KennisMakers is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken waarbij mensen anderen kennis kunnen laten maken met hun kennis. (geen commerciële initiatieven). Word ook KennisMaker!

  Bekijk details van KennisMakers

 • Kijk! Kunst lezingen Bekijk details

  Kijk! Kunst is een lezingenreeks over kunst, georganiseerd door de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, op diverse vestigingen. Geschikt voor jong en oud.

  Bekijk details van Kijk! Kunst lezingen

 • Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Nistelrode Bekijk details

  Vanaf zaterdag 2 april 2022 is de Bibliotheek Nistelrode niet meer op zaterdag open. Je kan dan op zaterdag terecht bij een Bibliotheek in de buurt, zoals de Bibliotheek Uden of de Bibliotheek Heesch.

  Bekijk details van Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Nistelrode

 • Tussen de Regels lezingen Bekijk details

  De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. 'Tussen de regels.' Hier lees je welke schrijvers in het voorjaar van 2022 een lezing komen geven in onze bibliotheken.

  Bekijk details van Tussen de Regels lezingen

Paginanavigatie