Wise App

Bibliotheek Wise App

Met de Bibliotheek Wise App kun je via je smartphone of tablet de catalogus raadplegen, reserveren en verlengen en nog veel meer. 

Ook voor Android gebruikers is de app inmiddels weer beschikbaar. Wij adviseren wel om de meest recente versie van de app te downloaden (versie 1.8.4). Geeft de app toch nog problemen? Dan kan je die hier melden. 

Naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

De app is een product van OCLC. Voor hulp bij het installeren en gebruiken van de app kun je terecht op de website van Bibliotheek Wise.

Naar website Bibliotheek Wise

Wat kun je met de Wise App?

 • Controleer welke boeken je in je bezit hebt & boeken verlengen
  In één oogopslag zien wat je allemaal thuis hebt en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Met de mogelijkheid om direct te verlengen.

 • Zoeken in de catalogus
  Boeken zoeken in de catalogus. Je kunt reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen. (LET OP: De verlanglijst is alleen te gebruiken in de app, niet op onze website)

 • Aanwinsten, leesadvies & ratings bekijken
  Keuzestress? Je wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.

 • Beheer je eigen gegevens
  Zelf je gegevens beheren: e-mailadres, de wijze waarop je berichten van de Bibliotheek wilt ontvangen, maar ook je reserveringen. 

De inbox functie werkt niet binnen de Bibliotheken in onze provincie. Je ontvangt van ons berichten via e-mail of post, als je dit hebt ingesteld in Mijn Bibliotheek.