NOBB

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Inloggen
  • Wachtwoord vergeten
  • Word lid
  • Home
  • Activiteiten
  • Collectie
  • Jeugd
  • Leren
  • Speciaal voor
  • Onderwijs
  • Klantenservice

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 29)

Filteren

  • Julius Jaspers Kerstbijbel

    van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit

    Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 754 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024

    E-book

  • Julius Jaspers Kerstbijbel

    van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit

    Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2024

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Kampeerkoken

    65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper

    Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Hamburgers

    Verzameling recepten voor het zelf maken van hamburgers. Met praktische tips en kooktechnieken en losse recepten voor buns, patties, toppings en sauzen. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 9,1 MB) | Carrera Cculinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Eenpansbijbel

    van aubergine met harissa en curry van prei tot spek met chili en appel met tandoorikruiden

    Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala en van skillet lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in Eenpansbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in een pan kunt bereiden. Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 37 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Eenpansbijbel

    van aubergine met harissa en curry van prei tot spek met chili en appel met tandoorikruiden

    Non-fictie

    Nederlands | 431 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Non-fictie

    Nederlands | 154 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | 429 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers BBQ recepten voor op een kamado

    In dit boek staan meer dan 100 BBQ-recepten voor op een kamado. Een kamado is een keramische BBQ met deksel. Hierdoor werkt het als een oven en kun je er de temperatuur perfect mee regelen. Een kamado is geschikt voor slowcooking en om te grillen, bakken en stomen. Julius neemt je aan de hand en leert je alle technieken en de lekkerste gerechten maken! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers De BBQatlas

    de lekkerste BBQ-recepten uit de hele wereld

    Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers Sausbijbel

    van ailoi en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

    Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 21 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Julius Jaspers Sausbijbel

    van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

    Non-fictie

    Nederlands | 482 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Het complete BBQ boek

    Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 50 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Non-fictie

    Nederlands | 431 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Julius Jaspers
  • Verwijder Non-fictie

Type

  1. E-book19
  2. Gedrukt boek10

Jaar

  1. 20242
  2. 20234
  3. 20225
  4. 20214
  5. 20201
  6. 20194
  7. 20182
  8. 20173
  9. 20161
  10. 20153

Actueel

  • Agendaoverzicht
  • Nieuwsoverzicht
  • Vacatures

Klantenservice

  • Abonnementen
  • Lenen en reserveren
  • Contact
  • In de Bibliotheek
  • Website en Apps
  • Onze Bibliotheken

Over ons

  • Algemene voorwaarden
  • Essay Bibliotheekvisie
  • De Bibliotheken in cijfers
  • Jaarverslag
  • Beleidsplan
  • ANBI en WNT gegevens NOBB

Over de website

  • Privacy en Cookies
  • Colofon en Copyright
  • Disclaimer
  • Home
  • Locaties
    • Home
    • Activiteiten
    • Collectie
    • Jeugd
    • Leren
    • Speciaal voor
    • Onderwijs
    • Klantenservice
  • Zoeken

    Zoeksuggesties

    • Printen
    • Openingstijden
    • Vacatures
    • Publicroam
  • Agenda