NOBB

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Inloggen
  • Wachtwoord vergeten
  • Word lid
  • Home
  • Activiteiten
  • Collectie
  • Jeugd
  • Leren
  • Speciaal voor
  • Onderwijs
  • Klantenservice

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 5 (van 5)

Filteren

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt varièˆren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Non-fictie

    Nederlands | 154 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | 429 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Julius Jaspers
  • Verwijder 2022

Type

  1. E-book3
  2. Gedrukt boek2

Actueel

  • Agendaoverzicht
  • Nieuwsoverzicht
  • Vacatures

Klantenservice

  • Abonnementen
  • Lenen en reserveren
  • Contact
  • In de Bibliotheek
  • Website en Apps
  • Onze Bibliotheken

Over ons

  • Algemene voorwaarden
  • Essay Bibliotheekvisie
  • De Bibliotheken in cijfers
  • Jaarverslag
  • Beleidsplan
  • ANBI en WNT gegevens NOBB

Over de website

  • Privacy en Cookies
  • Colofon en Copyright
  • Disclaimer
  • Home
  • Locaties
    • Home
    • Activiteiten
    • Collectie
    • Jeugd
    • Leren
    • Speciaal voor
    • Onderwijs
    • Klantenservice
  • Zoeken

    Zoeksuggesties

    • Printen
    • Openingstijden
    • Vacatures
    • Publicroam
  • Agenda