Zoekresultaten
Resultaat 141 - 160 (van 438)
Elise Gruppen | Nina de Bruijn Ovenbijbel
makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol
Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 592 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020
E-book
Colette Dike De nieuwe winterkeuken
Dag frisse salade, hallo warme winterkeuken! De nieuwe winterkeuken is de Keukenheld voor koude tijden. Want zodra de eerste kou in de lucht is, duikt iedereen en masse achter het fornuis. Eindelijk weer die lekker stevige soep, geurende stoof, dat makkelijke ovengerecht of een goedgevulde pasta. De nieuwe winterkeuken is wel anno 2020 uiteraard: dus met groenten in de hoofdrol en 100% Insta-worthy dankzij de geweldig lekkere én mooie recepten van Colette Dike’s Fooddeco. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Freddy Tratlehner Lekker Fred in het land
Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen. Die knoflooklanden zoeken het maar uit met hun 'eetcultuur'. Lekker Fred in het Land kijkt niet verder dan de grens en neemt u mee op ontdekkingsreis in eigen provincie. Freddy beklimt 's-Neerlands hoogste bergen, trotseert onze woeste zeeën en daalt af in de druipsteengrotten van onze culinaire geschiedenis....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
London Loy Mijn recepten
van appeltaart tot saotosoep
Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo...
Non-fictie
Nederlands | 244 pagina's (ePub3, 18 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Julius Jaspers Het complete BBQ boek
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 50 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Jaline Vandromme Pastry Crush
gebak én dessertvariaties op mijn favoriete klassiekers
Millefeuille, Baba au Rhum, Saint Honoré, Paris Brest, Forêt Noire, gebakjes die je over de hele wereld kunt eten. Het zijn de zogenaamde klassiekers van de patisserie. Winnares Jaline Vandromme van Bake Off Vlaanderen laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben. 'Daarom heb ik van mijn favoriete gebak twee varianten gemaakt: een eigen versie, revisité, en een dessertje geïnspireerd op hetzelfde gebak. Vervang wat je zelf niet zo lekker vindt of wat je niet in huis hebt door iets...
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020
E-book
Hanneke van Veghel Dieet voor een betere planeet
In Dieet voor een betere planeet leert activist, voedselblogger en landbouwdeskundige Hanneke van Veghel je aan de hand van praktische tips, slimme oplossingen en concrete do's en dont's je keuzes te maken die wel degelijk het verschil maken - of je nu in de Albert Heijn, de biologische supermarkt of op het erf bij een biodynamische boer staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Shane Kluivert Vega met Shane
40 stap-voor-staprecepten voor het hele gezin
Als kookfanaat en sporter weet Shane Kluivert dat maaltijden lekker én gezond moeten zijn. In Vega met Shane deelt hij 40 vega recepten, waarmee hij je stap voor stap de lekkerste vegetarische gerechten leert maken. Want lekker en gezond, dat kan af en toe ook zeker zonder vlees of vis. Voor alle jonge chefs van Nederland en Vlaanderen, flexitariërs, sporters, papa’s en mama’s die met en voor hun kids koken: dit is jullie boek! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 34 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Marie Florence van Es De smaken van Italië
over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2020
Gedrukt boek
Lola Milne Ingeblikt!
80 verrukkelijke recepten uit je voorraadkast
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Becht, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Roel Westra BBQ magic
next level smoken, braden, grillen en garen
Non-fictie
Nederlands | 282 pagina's | l.s, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Bart van Olphen Veggies & fish
ruim 80 visrecepten met groente in de hoofdrol
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Roly Allen Hoe je een brood laat rijzen en verliefd wordt op zuurdesem
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Laurence King Publishing, Londen | 2020
Gedrukt boek
London Loy Mijn recepten
van appeltaart tot saotosoep
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Ivana Sanshia Ströde Mzansi
de authentieke Zuid-Afrikaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Emily Paster Heerlijke recepten voor de airfryer
100 gezonde, lekkere en eenvoudige recepten voor elke dag
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Librero, [Kerkdriel] | 2023
Gedrukt boek
Pascal Jalhay Wereldse smaakmakers
Instructies om alle sauzen, kruidenmixen, salsa’s en andere smaakmakers helemaal zelf te maken en er creatief mee aan de slag te gaan.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Marlies Beckers Het beste Libelle kookboek
100 succesrecepten voor elke dag
Vier Vlaamse culinaire redacteuren geven elk hun 25 beste recepten.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Lisa Dorsman Vezels
lekker eten voor een gezonde buik
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Astrid Koole Wat zie jij er lekker uit!
collageenkookboek; een mooiere huid van binnenuit
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Pulchra, [Zwijndrecht] | 2020
Gedrukt boek