Zoekresultaten
Resultaat 41 - 49 (van 49)
Susan Albers Mindful eten
stop met gedachteloos eten en leer weer genieten
Zelfhulpboekje met theorie en oefeningen vanuit een boeddhistische invalshoek om te leren met aandacht te eten.
Non-fictie
Nederlands | 368 pagina's | Ten Have, [Utrecht] | 2013
Gedrukt boek
Laurette van Slobbe Eten en drinken met wilde planten
gids voor het herkennen, oogsten en bereiden van wilde planten, het hele jaar door
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Hof van Twello, [Twello] | 2013
Gedrukt boek
De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Pierre Dukan Het Dukan dieet kookboek
culinair genieten!; weekmenu's, inspirerende gerechten, tips en uitleg
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2011
Gedrukt boek
Sonja Bakker Verleg je grenzen
met Sonja en Rik op culinaire safari
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | De Zonnestraal, [Spierdijk] | 2009
Gedrukt boek
Hugh Fearnley-Whittingstall Doordeweeks
River Cottage; recepten met en zonder vlees en vis voor elke dag
Non-fictie
Nederlands | 415 pagina's | Becht, Haarlem | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's Amerika
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2009
Gedrukt boek
Nienke Denekamp Het koekemannetje en andere recepten
Wil je, net als in de Gouden Boekjes, met lekker eten en drinken vieren dat de verhalen goed afgelopen zijn? Lees dan hoe je 16 eenvoudige recepten maakt. De verhaaltjes staan er in het kort bij. Met kleurenillustraties uit alle boekjes. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 35 pagina's | Rubinstein, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Amanda Grant De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!
Stapsgewijs worden Italiaanse recepten voor pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes uitgelegd. Met kleurentekeningen en grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek