NOBB

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Inloggen
  • Wachtwoord vergeten
  • Word lid
  • Home
  • Activiteiten
  • Collectie
  • Jeugd
  • Leren
  • Speciaal voor
  • Onderwijs
  • Klantenservice

Zoekresultaten

Resultaat 21 - 30 (van 30)

Filteren

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Non-fictie

    Nederlands | 431 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Julius Jaspers Simple Smart BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 286 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Oriental streetfood

    heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Bun Cha meatballs, Nahm Jim oysters en dan dan mei Sichuan noodles waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen...

    Non-fictie

    Nederlands | 293 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Julius Jaspers Oriental streetfood

    heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers BBQBijbel

    van asperges tot zwezerik

    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. BOORDEVOL...

    Non-fictie

    Nederlands | 616 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Non-fictie

    Nederlands | 335 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2011

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart cooking

    smaken van toen in een nieuw jasje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...

    Non-fictie

    Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2 (actief)
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Julius Jaspers

Type

  1. E-book20
  2. Gedrukt boek10

Inhoud

  1. Non-fictie29

Jaar

  1. 20242
  2. 20235
  3. 20225
  4. 20214
  5. 20201
  6. 20194
  7. 20182
  8. 20173
  9. 20161
  10. 20153

Actueel

  • Agendaoverzicht
  • Nieuwsoverzicht
  • Vacatures

Klantenservice

  • Abonnementen
  • Lenen en reserveren
  • Contact
  • In de Bibliotheek
  • Website en Apps
  • Onze Bibliotheken

Over ons

  • Algemene voorwaarden
  • Essay Bibliotheekvisie
  • De Bibliotheken in cijfers
  • Jaarverslag
  • Beleidsplan
  • ANBI en WNT gegevens NOBB

Over de website

  • Privacy en Cookies
  • Colofon en Copyright
  • Disclaimer
  • Home
  • Locaties
    • Home
    • Activiteiten
    • Collectie
    • Jeugd
    • Leren
    • Speciaal voor
    • Onderwijs
    • Klantenservice
  • Zoeken

    Zoeksuggesties

    • Printen
    • Openingstijden
    • Vacatures
    • Publicroam
  • Agenda