Zoekresultaten
Resultaat 301 - 320 (van 438)
Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,1 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Pascalle Bonnier Nootje
70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs
Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book
Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie
echt eten voor een gezonder, energieker leven
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Emily Kydd Toast
meer dan 70 verrukkelijke recepten voor op de toast
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Saskia Lelieveld Kookboek voor senioren
kook zelf stap-voor-stap de lekkerste gerechten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., [Uithoorn] | 2015
Gedrukt boek
Karlijn Smeets-van Basten Batenburg | Laura Korssen Smullen zonder suiker!
gezonder leven. natuurlijk gezoet
Recepten voor taart, cupcakes, ijs, snoeperijtjes, allemaal zonder geraffineerde suiker en glutenarm.
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Acanthis Communicatie, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Voedingscentrum Groente
ga voor kleur
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | [Stichting Voedingscentrum Nederland], [Den Haag] | 2018
Gedrukt boek
Ronald Giphart | Mascha Lammes Vurrukkulluk
101 beproefde recepten voor het moderne gezin
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Podium, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Ineke Haisma Gezond ontbijten
lekker en energiek. Met meer dan 50 recepten!
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's | Caplan, [Arnhem] | 2015
Gedrukt boek
Voedingscentrum Groente
62 recepten voor je dagelijkse portie
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | [Stichting Voedingscentrum Nederland], [Den Haag] | 2015
Gedrukt boek
Michele Cranston A simple table
van een snelle kom pasta tot een feestmaaltijd
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Terra, Houten | 2017
Gedrukt boek
Pascalle Bonnier Nootje
70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Karin Luiten De makkelijke keuken
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | NwA'dam, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Amber Albarda Eet jezelf mooi, slank & gelukkig
Over verandering van eetgewoontes en volgen van een gezond voedingspatroon.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Donna Hay Life in balance
een nieuwe kijk op vers eten
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Spectrum, Houten | 2016
Gedrukt boek
Voedingscentrum De kleine keukenhulp
koken met kinderen
Maak een soepbroodbol of een snelle shake met fruit. Uitleg, stap voor stap, van makkelijke tot moeilijkere recepten voor het ontbijt, lunch en het avondeten. Met quizvragen, keukenweetjes en tips. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Voedingscentrum, 's-Gravenhage | 2017
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Bakbijbel
Rutger bakt van A tot Z
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Monique Jansse | Kyra de Vreeze Veggie kidz
LET OP - dit boek is niet geschikt voor zwart-wit e-readers Veggie Kidz is het vrolijke vegetarische kookboek voor ouders die verantwoord voor hun kinderen willen koken en bakken. Met zo veel mogelijk verse en pure ingrediënten. Niet uitsluitend voor vegetariërs, maar voor iedereen die op zoek is naar fijne recepten op de dagen dat je geen vis of vlees eet. Co-auteur en Body & Mind Chef Kyra de Vreeze laat zien dat vegetarisch ook 100% voedzaam is, geeft voedingsadvies bij tien veelvoorkomende...
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub3, 133 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
E-book