Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 2479)
Zowie Tak Het ultieme kamadoboek
leer koken op een keramische BBQ!
Verzameling barbecuerecepten voor de kamado, met praktische tips over aanschaf, gebruik en onderhoud. Met donkere kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Uitgeverij Pig Butts, Roosendaal | 2022
Gedrukt boek
Mara Grimm Bon appétit Paris
een culinaire stijlgids vol verhalen, tips & adressen uit Parijs
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Uitgeverij Grimm, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Nanneke Schreurs Fit Fab 40
In 10 stappen de fitste versie van jezelf na je 40e
Met Nanneke Schreurs’ 'Fit Fab 40' word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt gaan. Vol met praktische tips, oefeningen en lekkere, makkelijke én snelle recepten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 4 uur 31 minuten (260 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Luisterboek (digitaal)
Faya Lourens Killerbody Lifestyle
Gelukkig en slank in 12 weken
Killerbody Lifestyle van Fajah ‘Faya’ Lourens is een volledige herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet (300.000 boeken verkocht). Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven (jojo-effect) of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Fajah leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging. Met dit audiobook vertelt ze je hier alles over. Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat werken...
Nederlands | 3 uur 36 minuten (208 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Luisterboek (digitaal)
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaakvoller leven. Gewapend met pen en vork reist hij als culinair schrijver de wereld over, eet in afgelegen gebieden en in gerenommeerde restaurants. Maar zijn geheime ingrediënt om élke maaltijd lekkerder te maken, is voor iedereen binnen handbereik: aandacht. En kennis over wat smaak precies is en hoe proeven werkt – dat helpt ook. Broekaert vertelt over het verschil tussen smaken...
Nederlands | 4 uur 43 minuten (408 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2023
Luisterboek (digitaal)
Cees Holtkamp Kroketten en andere klassiekers
Klassieke patisserie-recepten van de Nederlandse meesterpatissier, geïllustreerd door de bekende Rotterdamse kunstenaar Klaas Gubbels.
Non-fictie
Nederlands | 135 pagina's | Christian Ouwens Galerie, Rotterdam | 2022
Gedrukt boek
Laura de Grave Natuurlijk Oostenrijk
wat een culinaire ontdekking!
Recepten voor lokale specialiteiten uit de Oostenrijkse keuken en verhalen over plaatselijke boeren, producenten en chefs. Met aandacht voor zowel traditionele als moderne gerechten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Susan Aretz Altijd borreltijd
meer dan 70 verrassende bites & drinks
Kookboek met recepten voor borrelhapjes, cocktails en mocktails.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Harold Pereira | Mirjam van der Rijst Boekoe kita loves' green
(ons vega boek); 90 vegetarische Indische familierecepten en verhalen
Recepten voor vegetarische gerechten uit de Indische keuken, met verhalen van Nederlanders met Indische roots.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Carla Lalli Music That sounds so good
100 recepten voor elke dag van de week
Nederlands | 287 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Meus Groentekost
100 vegetarische recepten
Verzameling van honderd vegetarische recepten van de Vlaamse chefkok. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2022
Gedrukt boek
Nelly de Zwaan Het Nederlandse snoepboek
Overzicht van de geschiedenis van Nederlands snoepgoed, met recepten voor het zelf maken van snoep.
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2022
Gedrukt boek
Jessica Koomen Natuurlijk moestuinieren!
zaaien, oogsten, conserveren, koken
Handboek voor de beginnende moestuinier.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Alessia Couvreur Bye bye dieet
Voedingsgids waarin de focus niet ligt op gewichtsverlies, maar op gezond intuïtief eten.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Paul Hollywood Bak!
de allerbeste recepten van Paul Hollywood
Verzameling bakrecepten, van hartig tot zoet. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Wijnroutes
ontdek de mooiste wijnstreken ter wereld
Overzicht van 52 routes door de interessantste wijnstreken ter wereld, met aandacht voor lokale wijnhuizen en logeeradressen voor een weekend weg. Met kleurenfoto’s en -kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Marion de Kort Wildpluk compendium
de complete eetbare flora van de Lage Landen
Non-fictie
Nederlands | 514 pagina's | 2022
Gedrukt boek
Saskia Sidey Budget vegan in 30 minuten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten snel op tafel
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2024
Gedrukt boek
London Loy Let's go
energierijk eten voor elke inspanning
Kookboek met energierijke gerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Joey Hulin Mind & bowl
een gids voor mindful eten & koken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Laurence King Publishing, Londen | 2022
Gedrukt boek