NOBB

?

De bieb pakt uit!

Op vertoon van je Biebpas krijg je korting bij musea, theaters, tuinen, filmhuizen en op workshops, lezingen en nog veel meer. Dat is Voordeel met je Biebpas, een cadeau van je Bibliotheek. En deze maand delen de Noord Oost Brabantse Bibliotheken nog meer uit!

Winteractie
Heb je al meegedaan met de winteractie? Als lid van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken heb je nu wel heel veel voordeel met je Biebpas. Klik hier, zoek het verborgen pakje en maak kans op bibliotheekcadeaus boordevol muziek, film, boeken en gratis dagje uit. Zomaar, omdat we het waarderen dat je lid bent van onze Bibliotheek. De actie loopt tot half januari.

Natuurlijk kun je als lid 365 dagen per jaar gratis profiteren van de mooie voordelen op de site www.voordeelmetjebiebpas.nl. Dus winnen doe je eigenlijk altijd! Er is altijd wel een aanbieding in de eigen regio. De website biedt honderden ideeën voor een dagje weg in heel Nederland. Ga naar www.voordeelmetjebiebpas.nl voor het aanbod.

Deelname is uitsluitend voor bibliotheekleden in Brabant. Je kunt één keer meedoen. Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.