NOBB

?

Volwassenen

De bibliotheek inspireert tot lezen, maar wist u dat we veel meer te bieden hebben dan boeken alleen? U kunt bij ons terecht om

.   kranten en tijdschriften te lezen
.   luisterboeken, cd’s, dvd’s of games te vinden
.   internet en gratis WiFi te gebruiken
.   databanken te raadplegen met gratis toegang voor bibliotheekbezoekers
.   te studeren
.   een tentoonstelling te bekijken
.   een rondleiding bij te wonen
.   een lezing, workshop of debat te bezoeken
.   uw vraag te stellen
.   gewoon een praatje te maken met andere bezoekers
.   en nog zoveel meer…

Voordelen voor bibliotheekleden

Lenen
Volwassenen kunnen een abonnement kiezen met mogelijkheden die het best bij hen past: Basis, Gemak of Comfort. Met een geldig identiteitsbewijs kunt u direct een jaarabonnement afsluiten.

Online
Via de catalogus op onze website kunt u 24 uur per dag online zoeken, reserveren en geleende materialen verlengen.

Aanvragen
Via de service is er toegang tot de complete collectie van de Nederlandse bibliotheken. U kunt zelf, via internet, boeken en andere materialen aanvragen bij die bibliotheken en ophalen in uw eigen bibliotheek. Cd’s en muziekdvd’s worden automatisch geleverd via Muziekweb.

Boekenbezorgdienst
Wilt u graag gebruik maken van de bibliotheek, maar kunt u zelf niet (meer) naar de bibliotheek komen? Dan is de BoekenBezorgDienst iets voor u. Vraag uitleg in uw bibliotheek of lees de speciale informatiefolder.

Korting en speciale acties
Met uw bibliotheekpas krijgt u korting of iets extra’s bij allerlei activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en ontspanning. Alle acties zijn te vinden op Voordeelmetjebiebpas.nl

De bibliotheek is een plaats waar u uzelf op uw gemak voelt. Iedereen is welkom. Onze medewerkers staan u graag te woord.