NOBB

?

Colofon

Colofon

Deze bibliotheeksite is in januari 2013 gelanceerd. De website is ontwikkeld door HKA - Culturele IT & Consultancy in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

De vormgeving is gebaseerd op de landelijke huisstijl voor openbare bibliotheken. De site maakt deel uit van de landelijke widgetstore, maar daarnaast gebaseerd op het Joomla CMS en een eigen webserver.

Deze site kan het beste worden bekeken met recente versies van de browsers Mozilla Firefox, Chrome en Safari, aanbevolen beeldschermresolutie vanaf 1024x768.

Copyright
Op deze internetpagina's rusten auteursrechten die toebehoren aan de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). De teksten van deze site mogen overgenomen worden met bronvermelding. Op het beeldmateriaal, foto’s enz. rusten uitdrukkelijke auteursrechten die door de NOBB verkregen zijn voor publicatie op hun eigen site(s). Voor het overnemen van het beeldmateriaal dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.

Scholen, instellingen & ouderen

Speciale abonnementen voor scholen, instellingen en ouderen.

Kijk hier voor meer informatie en doe er uw voordeel mee!

Cadeaubon

Ook zo tevreden over de bibliotheek? Verras eens een ander met een abonnement.


In alle bibliotheken zijn cadeaubonnen te koop. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Boek me!

Ontdek wat de bibliotheek te bieden heeft met Boek me!*
Een service voor niet-bibliotheekleden

* De kosten zijn € 7,50
* U leent 5 materialen. Met uitzondering van materialen met leengeld

Bevalt het lezen zo goed? Dan maakt u er héél gemakkelijk een jaarabonnement van
Als u 18 jaar of ouder bent en u wilt na inlevering van de boeken lid worden van de bibliotheek, wordt het reeds betaalde tarief van € 7,50 in mindering gebracht op het gekozen abonnement.