Expositie ‘Je bent wat je leest’

Expositie ‘Je bent wat je leest’
Van Di 30 Okt 11:00 tot Zo 02 Dec 20:00

Deze tentoonstelling staat in het thema van Nederland Leest en het We Are Food - jaar; 'Je bent wat je leest'.

Smakelijk
Op smakelijke wijze worden de diverse werkstukken van de makers van de Kunstfabriek in de Bibliotheek gepresenteerd. De Kunstfabriek is een atelier van stichting Dichterbij voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking.

Het alledaagse bijzonder
Fotocollectief JOMATICO maakt met FOOD FLIRT het alledaagse bijzonder. En dat is precies wat de fotografen in deze fotoserie over eten willen laten zien. Food Flirt verwondert, inspireert en daagt de kijker uit om bewuster met voedsel om te gaan. JOMATICO bestaat uit Joop Kleuskens, Irene Smeets, Tonny van Corven, Corrina Kantelberg en Marjon Grendel. Ze komen maandelijks bijeen om kennis te delen, foto opdrachten te maken en bespreken, volgen workshops en bezoeken gezamenlijk exposities.

Nederland Leest
Van 1 tot en met 30 november 2018 vindt de landelijke Bibliotheekcampagne Nederland Leest plaats. Het thema dit jaar is voeding. Vanaf donderdag 1 november geeft de bibliotheek de geschenkbundel 'Je bent wat je leest', cadeau.

Bezoek de tentoonstelling
De tentoonstelling is van dinsdag 30 oktober tot en met zondag 2 december te zien tijdens openingsuren van de bibliotheek.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen