Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Van Do 18 Okt 19:30 tot Do 18 Okt 21:30


Op donderdagavond 18 oktober om 19.30 uur worden in het Stadsarchief een aantal Osse afleveringen van de tv-serie ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’ vertoond. Deze avond wordt georganiseerd door het Stadsarchief en De Werkende Mens, de historische kring voor Oss en omgeving.

Gelukkig hebben we de foto's nog
Het tv-programma ‘Gelukkig hebben we de foto's nog!’ is inmiddels in 3 reeksen van ieder 6 afleveringen uitgezonden door de lokale omroep Dtv. Deze 18 afleveringen behandelen de historie van dorpskernen en straatbeelden in de gemeenten Oss en Bernheze. Hierbij komt onder meer de bijzondere geschiedenis van plaatsen als Megen, Ravenstein, Heesch en Nistelrode aan bod, maar ook de verhalen over verschillende prominente straten van de stad Oss. Jurgen Pigmans, medewerker van het Stadsarchief Oss en presentator van deze televisiereeks, neemt u op de avond van 18 oktober in een korte introductie mee door het idee achter deze serie. Daarna volgt een compilatie van enkele afleveringen uit deze reeks die zich afspelen rondom het Osse centrum. De verschillende afleveringen vertellen samen het verhaal over het verleden van de stad Oss.

Deelnemen is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via T 0412 842010 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 en 17.00 uur aan de balie van het Stadsarchief.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen