Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Expositie pentekeningen van Lokke Jak in de Bibliotheek Oss

Expositie pentekeningen van Lokke Jak in de Bibliotheek Oss
Van Di 02 Okt 11:00 tot Za 27 Okt 20:00


Expositie pentekeningen van Lokke Jak te zien in de Bibliotheek Oss van dinsdag 2 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018


‘Kunst moet van binnenuit komen en dan is het altijd goed’

Lokke Jak
Lokke Jak is 27 jaar, geboren en getogen in Oss. Al sinds haar kindertijd heeft Lokke een hang naar een dromerige, spirituele wereld. Alhoewel ze daar pas sinds enkele kort op een creatieve manier vorm aan geeft. Haar binnenwereld wordt via een zwarte fineliner in haar eigen kenmerkende stijl verwerkt naar de buitenwereld. De tekenstijl van Lokke heeft iets spiritueels met een donker randje en is vrij gedetailleerd. Ze werkt ook in opdracht en ontwerpt onder andere: krijtborden, logo’s, schilderijen, lp-hoezen en sinds kort ook tatoeage-ontwerpen. Lokke is in de leer om tatoeëerder te worden, een beroep waarin ze haar creativiteit ook goed in kwijt kan.

Kom tijdens de openingsuren naar de bibliotheek in Oss en u kunt al deze authentieke werken komen bekijken.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen