‘Het verhaal achter het Theater van Oss’

‘Het verhaal achter het Theater van Oss’
Van Di 28 Aug 00:00 tot Za 29 Sep 09:32


De tentoonstelling ter ere van het 50-jarig Jubileum Lievekamp staat van dinsdag 28 augustus tot en met zaterdag 29 september in Bibliotheek Oss.

Theater Lievekamp 50 jaar
Theater Lievekamp bestaat dit jaar 50 jaar. Een halve eeuw jong en dat vieren we met een overzichtstentoonstelling in de Bibliotheek. De tentoonstelling bevat onder andere historische foto’s, flyers en posters van de afgelopen decennia. Maar ook een film van de Ted De Braak-show uit de jaren ‘80, die u in alle rust kunt bekijken. Hoogtepunt van de tentoonstelling zijn de persoonlijke verhalen van Ossenaren over Theater Lievekamp. Van burgemeester tot stalmeester, van artiest tot circusdirecteur, zij delen hun verhaal met u.

De Bibliotheek Oss bestaat al wat langer, al 95 jaar, maar heeft op zondag 23 september ook een feestje. Met leuke activiteiten vieren we de huisvesting van 50 jaar bibliotheek in de Raadhuislaan.

De jubileum expositie is te zien van dinsdag 28 augustus tot en met zaterdag 29 september tijdens openingstijden van de Bibliotheek Oss.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen