Expositie papieren creaties van Nellie Aldenhoven

Expositie papieren creaties van Nellie Aldenhoven
Van Di 29 mei 11:00 tot Za 30 Jun 19:00


Expositie papieren creaties van Nellie Aldenhoven te zien in de Bibliotheek Oss van dinsdag 29 mei tot en met zaterdag 30 juni 2018

Nellie Aldenhoven
Nellie heeft ruim 40 jaar ervaring opgedaan in verschillende disciplines, zoals schilderen, bewerken van textiel en keramiek. Op dit moment vormt papierkunst haar grote passie.
Zoals een wesp haar cocon spint, verwerkt zij ‘papier’ tot fantasievolle creaties. Uit restmateriaal maakt Nellie papierpulp en kneedt dit, tot er een nieuwe vorm ontstaat. Van mooi papier wordt ze hebberig en restmateriaal tovert ze om tot nieuwe voorwerpen. Dagen van drogen volgen. Na dit proces komt het spannendste moment: zijn de objecten goed gedroogd en welke kleuren krijgen ze? Nellie werkt in het moment zelf en eenmaal in de flow is zij weer de ijverige wesp die urenlang doorwerkt en alles om zich heen vergeet. Van tevoren is niet te zeggen welke vorm of kleur een creatie zal krijgen.

Kom tijdens de openingsuren naar de bibliotheek in Oss en u kunt al deze fantasieën zelf aanschouwen.

De expositie van Nellie Aldenhoven is te zien van dinsdag 29 mei  tot en met zaterdag 30 juni tijdens openingstijden van de Bibliotheek Oss.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen