NOBB

?

'Vriendschap' - Kinderboekenweek 2018


Kinderboekenweek 2018: ‘Vriendschap’

Van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober is het weer kinderboekenweek. Dit jaar in het thema: 'Vriendschap', onder het motto: Kom erbij! Twaalf dagen lang maken de Osse bibliotheken een echt boekenfeest in dit thema.

Vriendschapsbriefjes
Daarnaast kun je in de bibliotheken Berghem, Lith, Oss en Ravenstein je beste vriendje of vriendinnetje laten weten hoe bijzonder je jullie vriendschap vindt. Geef je vriend(innet)je een mooie boodschap en boekentip! Je vindt de briefjes om de boodschap op te schrijven bij jouw bibliotheek en daar worden alle vriendschapsbriefjes ook opgehangen. Wanneer jouw vriendje of vriendinnetje je boodschap vindt, krijgen jullie allebei een vriendschapscadeautje.

Lid worden
De kinderboekenweek is een mooie gelegenheid om uw kind lid te maken van de bibliotheek. Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn gratis lid van de bibliotheek. En wist u dat er behalve leesboeken voor kinderen en jongeren ook een groot aanbod aan e-books te leen is?

Gratis
De toegang voor de activiteiten in de bibliotheken Berghem, Lith, Oss en Ravenstein is gratis; vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook terecht bij de informatiebalie in de bibliotheek.

www.kinderboekenweek.nl