Opening op 23 februari

Op vrijdag 23 februari om 12.00 uur wordt de pop-up bibliotheek aan de Hoofdstraat 90 in Schijndel officieel geopend. De bibliotheek in ’t Spectrum is sinds 3 februari gesloten en in het pand aan de Hoofdstraat is hard gewerkt aan een tijdelijke, maar complete en sfeervolle bibliotheekvoorziening. De openingstijden vindt u hier. Iedereen is van harte welkom tijdens het feestelijke openingsweekend.


Feestelijk openingsweekend

Op vrijdag is er een poëzie-jukebox en voor medisch-literair advies kan een recept worden gehaald bij de boekenapotheker. Op zaterdag 24 februari staat de grote rode Fiepbus voor de deur. In en bij de bus kunnen kinderen tussen 4 en 8 jaar spelletjes doen, tekenen, en nog veel meer. De Fiepbus staat helemaal in het teken van de bekende personages uit de kinderboeken van Fiep Westendorp, zoals Jip en Janneke en Pim en Pom. In de bibliotheek kunnen kinderen op de foto als een personage uit een kinderboek. Voor alle bezoekers staat koffie of thee met iets lekkers klaar.


FaceBOEKactie


Vanaf 15 februari liggen er in het centrum van Schijndel 100 boeken verstopt. Dit is een cadeautje voor u.

Maak een foto van het boek op een ludieke manier óf een selfie met het boek. Plaats deze foto op de Facebookpagina van Bibliotheek Schijndel, vermeld uw naam en like de Facebookpagina. Onder de reacties verloten we voor volwassenen een abonnement en een workshop handletteren. Kinderen maken kans op deelname aan een creatieve workshop.

Deze FaceBOEKactie sluit op woensdag 28 februari. Op vrijdag 2 maart worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook.

Heel erg veel plezier en we kijken uit naar jullie leuke foto's!

 

Openingstijden Bibliotheek Schijndel vanaf 23 februari 2018

Maandag 14:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 14:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 19:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag  gesloten


Volg Bibliotheek Schijndel ook op Facebook.

Graag tot ziens in de nieuwe bibliotheek!