NOBB

?

Werk & Inspiratie in Bibliotheek Oss, Uden en Veghel

De Bibliotheken Oss, Uden en Veghel starten met een reeks van bijeenkomsten speciaal voor werkzoekenden. Het gaat om Werk & Inspiratie waarbij deelnemers in gesprek gaan met elkaar en ervaringen kunnen uitwisselen. De deelname is gratis.

Bij elke bijeenkomst staat een thema centraal waarvoor een deskundige wordt uitgenodigd. Ook worden tips van boeken, tijdschriften en films gegeven. Het gaat dan niet alleen om praktische titels, maar ook om inspirerende. Op deze manier krijgt iemand die een baan zoekt een steuntje in de rug.

Programma
Het programma in Oss, Veghel en Uden is steeds hetzelfde. Naast aandacht voor de collectie is bij elke bijeenkomst een gastspreker aanwezig. Het gaat om de volgende personen:

Bijeenkomst 1 - hoofdgast Emma FitzGerald
Zij laat je nadenken over werk door middel van een zogeheten socratisch gesprek. Wat betekent werk voor jou eigenlijk? Hoe zie jij de rol van werk in jouw leven? De zelfkennis die je hiermee opdoet, kun je bijvoorbeeld gebruiken in een sollicitatiebrief of -gesprek.

Oss: dinsdag 30 mei, Veghel: woensdag 31 mei, Uden: donderdag 1 juni.

Bijeenkomst 2 - hoofdgast Jeanne van Delst
Zij heeft die als re-integratiecoach een jarenlange ervaring in het coachen van werkzoekenden naar een passende baan.

Oss: dinsdag 4 juli, Veghel: woensdag 5 juli, Uden: donderdag 6 juli.

Bijeenkomst 3 - hoofdgast André Driessen
Hij is expert op het gebied van storytelling en het maken van een goede elevator pitch en laat aan de hand van voorbeelden zien hoe je een onvergetelijke indruk kunt maken. 

Oss: dinsdag 5 september, Veghel: woensdag 6 september, Uden: donderdag 7 september.

Bijeenkomst 4 - hoofdgast Evert Heintz
De schrijver van het boek Flow laat door middel van ‘de piramide van inzicht’ zien dat je als mens veel meer kunt dan je denkt.

Oss: dinsdag 3 oktober, Veghel: woensdag 4 oktober, Uden: donderdag 5 oktober.

Tijden

Oss: 9.30 tot 11.30 uur

Veghel: 10.00 tot 12.00 uur

Uden: 9.30 tot 11.30 uur

Aanmelden
Aanmelden voor Werk & Inspiratie in Bibliotheek Oss kan per mail bij Peter van der Wijst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden voor Werk & Inspiratie in Bibliotheek Veghel kan per mail bij Meike Boertjes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden voor Werk & Inspiratie in Bibliotheek Uden kan per mail bij Evi Savelkouls: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld bij aanmelding de volgende gegevens: naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.