NOBB

?

Kunstbeurs van Noord-Brabant


Vind en beleef hedendaagse kunst op de kunstbeurs van Noord-Brabant

honderden schilderijen op één locatie

In samenwerking met galerie Sous-Terre in Lithoijen bieden de Noord Oost Brabantse Bibliotheken u als lid van de bibliotheek GRATIS een toegangskaart aan voor twee personen voor de Kunstbeurs van Noord-Brabant. Download hier de toegangskaart

Kunstbeurs van Noord-Brabant
De beurs biedt een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig kunstaanbod van een paar duizend kunstwerken en vindt plaats in een schitterende accommodatie en in een adembenemend mooi beeldenpark van ruim 30.000 m2. Tijdens de gehele beurs vinden er muziekoptredens plaats van het kwintet ‘De Dixie Muppets’. Door Philipp Dorstewitz & Fernando Caceres is een typisch krottenwijkhuis nagebouwd met een erg verrassend interieur. Fotograaf Ron van Wieringen komt met zijn wish-box: bezoekers kunnen een wens, groet of gedachte overbrengen naar mensen die leven in een andere wereld.

Zoekt u een mooi object voor in huis, tuin of bedrijf, of wilt u gewoon genieten van kunst, kom dan naar de derde editie van De Kunstbeurs van Noord-Brabant. Een aanrader voor iedereen die van schoonheid en van betaalbare, met vakmanschap gemaakte hedendaagse kunst houdt. Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die u niet snel zult vergeten. 

Openingstijden
De beurs is open op zaterdag 24 juni van 11.00 tot 22.00 uur en zondag 25 juni van 11.00 tot 18.00 uur.

Locatie: Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23A, Lithoijen.

www.kunstbeursvannoordbrabant.nl