Afdrukken
VB banner web roterendVan 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app geniet je deze zomer naast e-books nu ook van luisterboeken. Met de VakantieBieb; een zomer vol verhalen, Jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek. De app is nu beschikbaar in de App Store en in Google Play.

E-books en luisterboeken voor iedereen
Waar je deze zomervakantie ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kun je kiezen voor lezen of luisteren – net wat je op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugdige lezers
Dit jaar maken lezers tot en met 18 jaar kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen we ze om door te geven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

Over de VakantieBieb
De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl
VB header web