Een enthousiaste parttime opruimhulp in Schaijk

Activiteitenvrijwilliger in Heeswijk-Dinther

 

Vacature Uden

Om onze ambities en doelstellingen te realiseren zijn we voor de bibliotheek van Uden per 1 juni op zoek naar een collega,

Medewerker Informatie & Advies jeugd/jongerenafdeling
Voor 20 uur per week (het is niet uitgesloten dan het aantal uren in de toekomst wordt uitgebreid)

Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste, energieke, nieuwsgierige, bevlogen en klantgerichte collega. Je bent initiatiefrijk en sterk in het maken van contact, zowel met bibliotheekbezoekers als met samenwerkingspartners. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en over aantoonbare ervaring in de omgang met individuele personen en groepen met name binnen het domein jeugd en jongeren.

Taken
- Groepen scholieren ontvangen in de bibliotheek
- Workshops mediawijsheid en leesbevordering verzorgen op scholen.
- Contacten met basisscholen
- Organiseren van leesbevorderingscampagnes (bijv. Kinderboekenweek)
- Informatie en advies geven op de jeugdafdeling

Wat verwachten wij?
Je hebt een frisse blik en een grote belangstelling voor (jeugd)literatuur, culturele en maatschappelijke onderwerpen met aantoonbare affiniteit met de doelgroep van 0 – 17 jaar. Je bent stressbestendig, hebt een flexibele instelling en kunt goed plannen en organiseren. Je beschikt over uitstekende digitale vaardigheden en hebt kennis van de nieuwe media en de toepassing hiervan. Je bent en wilt op de hoogte zijn van de lokale en regionale ontwikkelingen en bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Uden of de nabije omgeving.
Tot slot vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en de instelling om je blijvend te ontwikkelen.

Wat bieden we?
Wie bieden een veelzijdige functie, boeiende werkomgeving, een collegiaal team, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een salaris in schaal 6, conform de CAO Openbare Bibliotheken.
Ben je geïnteresseerd?
Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Gabri Raaijmakers.
Je kunt tot 18 april 2019 reageren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.