Ik en mijn Robot

Ik en mijn Robot

Van 23 mei 2018 15:00 tot 23 mei 2018 17:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Veghel Markt 1, 5461 JJ Veghel, Nederland

Categorieën: Activiteiten

Kom op woensdag 23 mei naar het robotfeest Ik en mijn Robot in bibliotheek Veghel! Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken én te spelen met verschillende soorten robots! Ook jij mag een robot meenemen en vertellen wat hij allemaal kan.

Dit grote Robotfeest is voor kinderen tot ongeveer 88 jaar. Kom kijken, ervaren, maken, bewonderen en spelen met onder andere mBot, Dash&Dot, Ollie, Bee Bot, Ozobot, Er zijn demonstraties van Mindstorms, Lego BOOST en Wedo. Robot GoTo kan een schilderij maken, een iPad gebruiken om een animatiefilmpje te maken en programmeercode om muziek te maken. Het feest eindigt met een lezing door Nick van Breda. Nick is 25 jaar,  een echte changemaker en inmiddels internationaal TedXspreker. Hij werkt aan vernieuwend onderwijs en denkt mee over oplossingen voor wereldvraagstukken o.a. door het organiseren van hackathons. In de lezing 'Ik en mijn robot' neemt hij je mee in de wereld van robots en de gevolgen van digitalisering.

Voor wie: voor alle belangstellenden            
Wanneer:  woensdag 23 mei tussen 15:00 en 17.00 uur
Waar:  bibliotheek Veghel
Kosten: Gratis
Aanmelden: aanmelden is niet nodig, er is een open inloop. 

De lezing door Nick van Brede begint om 19:30 uur.                                                                                                                                           


Ik en mijn robot is een samenwerkingsverband van bibliotheek Veghel met Techniek=Troef promoot innovatie, inspireert door jeugd in aanraking te brengen met Wetenschap en Technologie . Samen met het bedrijfsleven verzorgen zij gastlessen om zo dicht mogelijk bij de praktijk te staan.

2018-05-23 15:00:00
2018-05-23 17:00:00