NOBB

?

Lezing Reisfotografie

Lezing Reisfotografie

Van mei 09, 2018 20:00 tot mei 09, 2018 21:30 Bewaar de kalender

Bibliotheek Nistelrode Nesterlé Parkstraat 2, 5388 HS Nistelrode, Nederland

Categorieën: Activiteiten

http://tw:530

Naar de kaartverkoop


Tijdens de lezing Reisfotografie neemt Laura Vink ons mee in de wereld van het reizen en geeft zij tips voor het maken van de mooiste foto’s.

Reisfotografie
Een van de grootste misvattingen rondom reisfotografie is de gedachte dat een goede camera en een mooie vakantiebestemming een garantie zijn voor mooie reisfoto's. Zo simpel is het helaas niet. Want hoe maak je nou zo'n jaloersmakende en sprekende foto?
Tijdens deze lezing vertelt fotograaf en wereldreiziger Laura Vink welke elementen er toe doen. Ze geeft handige tips, deelt haar ervaringen uit de praktijk en laat daarbij natuurlijk veel van haar foto's zien. Het maakt niet uit of je fotografeert met een spiegelreflexcamera of een smartphone, de lezing is interessant voor iedereen die graag mooiere foto's wil maken. Na haar enthousiaste verhaal kun je niet wachten tot je zelf weer op reis gaat.

Laura Vink
Laura Vink (1987) is fotograaf, reiziger en ondernemer. Ze verzamelt stempels in haar paspoort, wandelt graag met haar hond en is dol op chocolade. Vroeg opstaan doet ze liever niet, behalve voor het fotograferen van een mooie zonsopkomst. Laura is auteur van het boek Reisfotografie [explore discover capture], het dikste Nederlandstalige boek over dit onderwerp. In 2012 begon ze met haar eigen website. Daarnaast maakt Laura natuurlijk ook gewoon hele mooie foto's. Beelden van haar zijn gepubliceerd in National Geographic en fotografietijdschriften Focus en DigifotoPro.

Kaartverkoop
Entree: €7,- (in voorverkoop voor bibliotheekleden €5,-). Kaarten zijn verkrijgbaar in alle Noord-Oost Brabantse Bibliotheken en via de online kaartverkoop.

Website: vinkacademy.nl en lauravinkfotografie.nl
Instagram: @lauravink

 

2018-05-09 20:00:00
2018-05-09 21:30:00