De kunst van het opnieuw beginnen

De kunst van het opnieuw beginnen

Van 06 februari 2018 20:00 tot 06 februari 2018 22:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Veghel Markt 1, 5461 JJ Veghel, Nederland

http://tw:465

Naar de kaartverkoop

De kunst van het opnieuw beginnen
Workshop door Emma FitzGerald

“In het leven en in de kunst moet men elke dag opnieuw beginnen,” zei Louis Couperus ooit. Maar hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Opnieuw beginnen gaat over jezelf herpakken, jezelf vernieuwen, de zaken compleet anders kunnen en durven benaderen.

De Maand van de Spiritualiteit heeft dit jaar als thema ‘Opnieuw beginnen’. En speciaal in dit kader organiseert Bibliotheek Veghel een verdiepende workshop die verder ingaat op dit thema. Het thema ‘opnieuw beginnen’ past ook zo mooi aan het begin van een nieuw jaar. Vaak precies de tijd waarin velen van ons zich afvragen wat een nieuw begin betekent en hoe je dit zinvol gaat invullen.

Onder leiding van Emma FitzGerald ontdekken we tijdens deze workshop op een ontspannen en toegankelijk manier hoe dit thema bij je past. Wat is opnieuw beginnen? Wat betekent een nieuwe start? De workshop is voor eenieder te volgen en biedt een alternatief voor de veel inhoudsloze “goede voornemens” die meestal, helaas, al snel sneuvelen. De bibliotheek verzorgt een bijpassend leesadvies waarmee je na de workshop zelf aan de slag kunt.

Over Emma FitzGerald
Emma is kunsthistoricus, eerstegraads docent en tevens bijgeschoold als filosofisch gespreksleider. Zij heeft veel ervaring met het leiden Socratische gesprekken.

Bibliotheek Veghel | 6 februari | 20.00 uur | € 5,- voor leden van de bibliotheek en € 7,- voor niet-leden

2018-02-06 20:00:00
2018-02-06 22:00:00