Tom Kniesmeijer en Bob Hutten over de TrendRede 2015

Tom Kniesmeijer en Bob Hutten over de TrendRede 2015

Beginnend op 11 september 2014 19:30 Bewaar de kalender

Markant Uden Markt 30-32 Uden

Categorieën: Activiteiten

Tom Kniesmeijer‘Oefenen voor een andere tijd’ met toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer en ondernemer Bob Hutten van Hutten Catering

Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Ieder jaar geeft een groep trendwatchers (waaronder Tom Kniesmeijer) in hun ‘TrendRede’ hierop een antwoord. Op dinsdag 9 september verschijnt de 5e versie, met bespiegelingen over onze samenleving.

Tom Kniesmeijer
Donderdagavond 11 september 2014 geeft toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer u een uitgebreide toelichting. En daarbij gaat het niet om de nieuwe modekleuren of de meest trendy producten van het komende jaar. De TrendRede zoomt in op grote maatschappelijke ontwikkelingen.

Bob Hutten
Na de inleiding op de TrendRede 2015, vertaalt ondernemer Bob Hutten van Hutten Catering dit naar onze regio. Bob Hutten is een man met tegendraadse opvattingen over Bob Huttenhet runnen van een bedrijf. Hij weet dat zijn samenwerkers hét kapitaal van zijn bedrijf vormen. Ook weet hij dat een bedrijf ingebed is in een regio en dat hij verplichtingen heeft richting zijn omgeving, het milieu en nageslacht.

Laat u inspireren!
De Noord Oost Brabantse Bibliotheken en Udenaar de toekomst heten u van harte welkom bij deze inspirerende avond in Markant in Uden. Het begint om 19.30 uur.

Kaartverkoop
Bestel hier uw gratis kaarten via website Theater Markant. Om zoveel mogelijk gasten te verwelkomen, zijn er 2 kaarten per persoon beschikbaar.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over Tom Kniesmeijer, Bob Hutten en de TrendRedes

2014-09-11 19:30:00
2014-09-11 22:00:00