NOBB

?

Stoere mannen, sterke verhalen

Stoere mannen, sterke verhalen

Van 31 maart 2018 20:30 tot 31 maart 2018 22:30 Bewaar de kalender

De Pul Kapelstraat 13, 5401 EC Uden, Nederland

Categorieën: Activiteiten

http://tw:520

Naar de kaartverkoop

Bibliotheek en De Pul presenteren:

Stoere mannen, sterke verhalen

en een portie muziek

Sterk spul hè, die literatuur? In 'Stoere mannen, sterke verhalen' van Bibliotheek Uden en De Pul komen ruige kerels vertellen over hun mooiste leeservaring, de beste boeken en absolute aanraders. Het is een nieuw initiatief van de bibliotheek en De Pul om goede verhalen en muziek bij elkaar te brengen. De wereld van rock ‘n roll bestaat immers uit vertellers van sterke verhalen.
Zaterdag 31 maart zijn de schrijvers Henk van Straten en Leon Verdonschot in De Pul te gast. De rock ’n roll wordt verzorgd door de punkrock band Dowzer.

Henk van Straten

Henk van Straten begon als zanger in een hardcorepunkband om later de schrijver in zichzelf te ontdekken. Als journalist en columnist schreef hij onder meer voor de Volkskrant en Vrij Nederland. In 2008 verscheen zijn eerste roman Ik ben de regen. Na vele romans volgde het veelgeprezen Wij zeggen hier niet halfbroer (2017).

Leon Verdonschot

Leon Verdonschot is journalist, presentator, schrijver, radiomaker, regisseur en columnist. In 1999 debuteerde hij als schrijver met De Heideroosjes, een Teringtyfustakkeband. Vele (muziekgerelateerde) boeken volgden. Zijn laatste twee boeken zijn VOS, het leven van Luc De Vos en de bestseller RICO (over Rico Verhoeven), beide uit 2017.

Dowzer

Dowzer heeft in tien jaar tijd een eigen stijl van punkrock gevormd, die barst van melodie en meerstemmige zang, maar ook knalt met power en diversiteit. Dowzer speelde eerder shows door heel Europa, zorgde dat de platen van de band van Breda tot aan Tokyo in de schappen terecht kwamen en bouwde ervaring op in voormalige bands zoals New Pokerface, Harsh Realms, This City Shines en Delychees.

Na afloop, rond 23.00 uur, is er ook nog tijd genoeg om je eigen sterke verhalen te vertellen!

Algemene informatie:
Datum en locatie: zaterdag 31 maart in De Pul
Aanvang : 20.30 uur , deur open 20.00 uur

Entree: € 10,- bibliotheekleden en studenten / € 12,50 overige bezoekers

Kaartverkoop online via de link bovenaan deze pagina en in alle bibliotheekvestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken

 

 

2018-03-31 20:30:00
2018-03-31 22:30:00