NOBB

?

* Uitverkocht* Lezing Opnieuw beginnen

* Uitverkocht* Lezing Opnieuw beginnen

Van 29 januari 2018 20:00 tot 29 januari 2018 22:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Uden Mondriaanplein 16, 5401 Uden, Nederland

Categorieën: Activiteiten

http://tw:472

Naar de kaartverkoop

Lezing Maand van de Spiritualiteit 2018

Lilian Gijsbers uit Uden geeft op uitnodiging van Bibliotheek Uden op maandagavond 29 januari een lezing over ‘Opnieuw beginnen’. ‘Opnieuw beginnen’ is het thema van de Maand van de Spiritualiteit 2018. 

Maand van de Spiritualiteit 
“In het leven en in de kunst moet men elke dag opnieuw beginnen,” zei Louis Couperus ooit. Maar hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Zonde, want wie opnieuw begint vergeeft zichzelf voor zijn gemaakte fouten en creëert daarmee nieuwe kansen. Door te falen leer je en groei je. Opnieuw beginnen gaat over jezelf herpakken, jezelf vernieuwen, de zaken compleet anders kunnen en durven benaderen. Een nieuwe start maken vergt moed, maar kan voor iedereen nuttig zijn. Nuttig voor onszelf, maar ook voor onze relaties met anderen. Loont het echt om altijd alles uit te praten, te herkauwen en te over-analyseren, of is het soms beter om simpelweg samen opnieuw te beginnen?

Lilian Gijsbers
Haar leven staat al vanaf de kindertijd in het teken van een hoge sensitiviteit (HSP) en paranormale waarneming. Na haar studie aan de HEAO werd ze mediaspecialist en bedacht concepten voor communicatie en marketing in het bedrijfsleven. In de tussentijd ontwikkelde ze haar gaven en werd intuïtie haar grootste kracht. Ook ontdekte ze de mogelijkheid om diepe trance te ervaren en heeft ze de kennis die ze daarmee opdeed altijd als zeer waardevol ervaren. Over dit bewustwordingsproces schreef Lilian de roman: “Moira, een hemels sprookje” dat gebaseerd is op diverse autobiografische ervaringen. Lilian legt zich met haar bedrijf Lilianders toe op spirituele coaching en trainingen.

Kaartverkoop
Kaarten zijn uitverkocht

fotograaf: Dorris Duurland

2018-01-29 20:00:00
2018-01-29 22:00:00