Bedankje 'Welkom terug'

We hebben jullie gemist! Misschien hebben we elkaar nog gezien bij de afhaalbieb of via onze verrassingstassen, hebben we contact gehad via social media of per telefoon. Maar nu onze deuren weer open zijn, zijn wij blij je weer ├ęcht mogen ontvangen in onze Bibliotheek. We staan te trappelen om je te helpen en gewoon even bij te kletsen. 

Alsjeblieft! Een cadeautje om te delen

Als de laatste maanden ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat samen altijd leuker is. Als dank voor de waardering en steun die we de afgelopen maanden van onze leden hebben ontvangen, geven we een warm welkom. Elk volwassen lid ontvangt de komende weken in de Noord Oost Brabantse Bibliotheken een bedankje in de vorm van een cadeaubon, waarvan je samen met iemand anders uit je directe omgeving kunt genieten. 

 

25% korting op jaarabonnement nieuw lid

Geef jouw favoriete persoon de bieb cadeau! Samen is nog leuker dan alleen (wel op gepaste afstand). In juni krijgt jouw favoriete persoon 25% korting op een jaarabonnement naar keuze.

Voorwaarden:

  • De kortingsactie is alleen geldig in juni 2021 in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken.
  • De kortingsactie is alleen voor volwassenen die in mei 2021 nog niet ingeschreven stonden bij de Bibliotheek.
  • Je hebt keuze uit drie verschillende abonnementen. Er is dus altijd een aanbod dat bij je past.
  • Schrijf je in bij een van de bibliotheken of via de website
  • Neem je legitimatie mee bij inschrijving of je eerste bezoek.

Tweede persoon gratis mee naar activiteit

Bring a friend! De Bibliotheek hoopt in het najaar weer (grotere) activiteiten te mogen organiseren. In het najaar kun je als lid van de Bibliotheek met de actiebon gratis een tweede persoon meenemen naar een activiteit van jouw keuze.

Houd ons activiteitenprogramma in de gaten via de website en nieuwsbrief.