Luisterpuzzel De horrorversie van sprookjes

Terug

De Horrorversie van sprookjes

Elke 10e van de maand wordt een magische dag voor de deelnemers van de Veghelse Quiz. Dan komt een deel van de luisterpuzzel De horrorversie van sprookjes online. Deze puzzel bestaat uit 10 delen en inderdaad, wij weten de juiste volgorde niet meer. Aan jullie de taak om er een lopend verhaal van te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op Facebook, Instagram en de website van Bibliotheek Veghel komt steeds een luisterfragment online. Luister ernaar, neem het stuk op of prent het in je geheugen en noteer de bijbehorende letter. Het eerste deel verschijnt op 10 februari, het laatste op 10 november. Aan het eind van de reeks heb je dus 10 letters die, in de juiste volgorde, een logisch verhaal opleveren. Onthoud deze letterreeks want die vul je straks in op het antwoordblad van de quiz.

 

 

 

Plus- en minpunt
Het eerste puzzelstuk krijgen jullie van ons cadeau: dat is namelijk ook echt het begin van het verhaal. Klein obstakel: de delen zijn maar 10 dagen online te beluisteren, dus vergeet niet elke maand op tijd in te schakelen en een manier te vinden om ze op te slaan of te onthouden!

De luisterfragmenten blijven maar 10 dagen online staan.

Rodaan Al Galidi Arabische sprookjes

Arabische sprookjes is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen. De sprookjes zijn verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi. Hij verzamelde niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten...

Stephen Fry Troje

Moderne hervertelling van de geschiedenis van de stad Troje.

Bekijk onze collectie spookjesboeken voor volwassenen