Bibliotheek Veghel alleen afhaalpunt tijdens verbouwing

Nog even geduld a.u.b...
De bibliotheken mogen weer open. In Veghel blijft alles helaas nog even bij het oude. In Veghel zijn we namelijk druk met de verbouwing. Het staat er werkelijk hutje mutje. Dat betekent dat we de 1,5 meter niet kunnen waarborgen. De servicepunten in Keldonk, Boerdonk en Zijtaart blijven voorlopig helemaal gesloten. 

Afhaalbieb
De Bibliotheek Veghel blijft de komende tijd alleen open voor het inleveren en afhalen van gereserveerde boeken. De openingstijden voor het afhalen en inleveren blijven zoals ze nu zijn. Wel zijn er extra sluitingsdagen in Veghel op 1, 2 en 3 juli. Onder voorbehoud zijn we ook op 19, 20 en 21 juli dicht.

Boetevrijeperiode eindigt 3 juni
De afgelopen maanden was er een boetevrije periode van kracht. Maar nu onze deuren langzaam weer opengaan en overal materialen kunnen worden ingeleverd, verandert dit. Iedereen die nu materialen heeft geleend, moet deze binnen twee weken inleveren: uiterlijk donderdag 3 juni. Natuurlijk mag je ook materialen verlengen.
 

 

Bedankje ‘Welkom terug!
Als dank voor de waardering en steun die we de afgelopen maanden van onze leden hebben ontvangen, geven we een warm welkom. Elk volwassen lid ontvangt de komende weken in de Noord Oost Brabantse Bibliotheken - ook bij de afhaal- en inleverpunten - een bedankje in de vorm van een cadeaubon, waarvan je samen met iemand anders uit je directe omgeving kunt genieten door korting weg te geven op een jaarabonnement (maand juni) en een tweede kaartje gratis voor een activiteit naar keuze (najaar).